Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje kilku pluginów na serwer

Nauoqoviec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam :) Jeszcze nie zakładałem takiego tematu bo nigdy takiej pomocy nie potrzebowałem, ale teraz gdy mnóstwo pluginów jest outdated to nie mam wyjścia. Tworzę pewien serwer, nie mogę podać nazwy ani co na nim będzie. Jakie pluginy potrzebuje:

1. Zastępce EpicBoss - to był genialny plugin ale jak wyżej - outdated :/
2. Plugin na własne bronie / zbroje - brzmi dziwnie, ale wiem że kiedyś coś takiego istniało. Była możliwość w CFG ustawienia nazwy, enchantów, specjalnych akcji (miecz np. podpalał kilka bloków wokół uderzonego miejsca) itd. Nie chodzi mi o własne textury czy modele - tylko i wyłącznie nazwy i enchanty i specjalne akcje - jest kilka opcji ale wszystkie outdated - nie znalazłem nic na 1.7.x
3. Plugin do zarządzania EXPem np. ustawienie ile xp leci za zabicie danego moba, lub gracza. Np. za zabicie zombie dostaje sie 10xp a za zabicie gracza 1xp (tylko przykład)
4. Plugin do Handlu XP - chodzi mi o to że XP jest walutą :D 
5. Plugin żeby potworki (creepery zombie itd) nie paliły się w dzień :)
Na razie tylko tyle mi wpadło do głowy, ale jeśli coś jeszcze będę potrzebować to tutaj napiszę :)
Z góry dzieki za pomoc :)

Opublikowano

4. Plugin do Handlu XP - chodzi mi o to że XP jest walutą

to mozesz zrobić za pomocą command blocka luknij na youtube ;)

9-AwardImgMaster-1361138078.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...