Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć "Flux"

kura14005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fluxy zdobywasz za pomocą loot collectora, klikasz prawym na niepotrzebny przedmiot, klikasz accept i po chwili usuwają ci się zaznaczone itemy i dostajesz fluxy

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Opublikowano

­Wyżej podane propozycje są ciekawe, lecz ja przedstawie ci jeszcze jeden sposób. Po zrobieniu wszystkich misji (czyli wbiciu mastery level 30) otrzymujesz co godzinę wyzwania, które polegają na robieniu dungeonów w odpowiednim biomie odpowiednimi postaciami (bądź nie, za odpowiednią postać otrzymujesz 3 pkt, za inną tylko 1 od dugneonu). No więc robiąc te wyzwania otrzymujesz skrzynie (W tej chwili neonowe) z których wypada 250 - 2k Fluxa (przynajmniej takie wartości miałem do tej pory ja). Myślę że wkładając troszkę wysiłku można nieźle zarobić ponieważ wyzwania pojawiają się dokładnie co godzinę (1:00, 2:00 itd) jest ich kilka poziomów (1. 10 dungeonów, 2. 40 dungeonów, 3. 100 Dungeonów i 4. 300 Dungeonów (co do ostatniego nie jestem pewien)) a na ich wykonanie mamy 20 minut (wszystkich 4). Zapytacie, czy jest to możliwe ? tak jest ponieważ Bonusowa postać daje 3 pkt za jeden dungeon, a świat na którym jesteśmy (Uber 5 mnoży otrzymywane punkty razy 3 (czyli z postacią dostajemy 9 pkt za dungeon) oraz uber 6 który mnoży nam to razy 9 (za dungeon dostajemy 27 pkt z bonusową postacia) ) daje nam bardzo ale to bardzo duży bonus. Razem do zebrania jest 10 skrzyń (2 za 1 poziom, 2 za 2 poziom, 3 za 3 poziom oraz 3 za 4 poziom) z których może nam polecieć :

Flux (jak już pisałem od 250 - 2k mi się trafiło z 1 skrzyni)

Eye of Q'bthulhu (mi się trafiało od 15-50 sztuk ze skrzyni)

Dragon Soul (Tutaj zależnie od rodzaju skrzynki, w tej chwili lecą neonowe)

Dragon Coin (także w różnych ilościach chyba jest to 2-6 (mi na tą chwile wypadły 3 max))

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

Jak w temacie ;)

Zdobywasz dzięki disowaniu itemków. im itemek ma lepsze rangę, tym więcej dostajesz za niego. Za itemek legendary jest bodajże 14 fluxa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...