Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dager 90lvl jak zarobić ?

QareD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem dzisiaj ninje daggera 90lvl lecz niestety z bardzo słabym eq. Jak mógłbym zarobić nie ładując nic w IS ? Jakieś sposoby na dużą kase na moim lvl ? Prosze pomóżcie mi.

Opublikowano

Pozdrawiam kupujacych postacie bez eq xD, juz lepiej jak bys sam wyexpil bo i tak bedziesz musial wydropic. Nie wiem, mozesz fishbota dac albo gornictwo, eweuntalnie jakis dropek 35 lvl w m2.

Opublikowano

Jezeli kupujacy nie posiada juz wczesniej eq to kupywanie wgl nie ma sensu, chyba ze masz jakiegos dropka to cos tam mozesz podzialac.
Ogolnie zrobiles lipe.

Opublikowano

Kurde. myślałem że to właśnie na wyższym lvl zarobie lepszą kasę... No nic zostaje mi zrobić dropka. A co z antlantydą ? da rade zarobić ? oczywiście po 2-3 spoty ;)

Dobra, załatwiłem sobie 120kk co mógłbym z tym zrobić ? Ekwipunek dla dropka ? (a jeżeli tak to jaki i co, gdzie dropić) a może w jeszcze inny sposób... Nie mam pomysłu, szukałem prawie wszędzie każde forum, youtube itp. nic nie znalazłem. Chciałbym żeby ktoś mi to tutaj wytłumaczył jeśli można. Za pomoc będę bardzo wdzięczny.

Znaczy, nie dosłownie nic nie znalazłem, owszem widziałem wiele różnych poradników ale żaden nie przypadł mi do gustu jakoś nie mogłem tego zrozumieć najlepiej będzie jeżeli ktoś tutaj udzieli mi odpowiedzi. :)

Opublikowano

Musisz zrobić dropa, ale od razu mówię, że się namęczysz na taki lvl eq. jest bardzo drogie, już nie mówię o wybonowanym. To 120kk to zainwestuj w jakieś eq dla dropa, dobrze by było też stawiać jakieś 2 osobne konta na fish bocie i sprzedawać małże, jak jesteś cierpliwy to ogarniesz.

A co do dropa to nie wiem jak stoją ceny na androsie i co jest bardziej a co mnie wartościowe, jeżeli kamyki to lej metiny i jakieś bossy typu wódz orków itp., możesz też dropić ulepy i np. próbować ulepszać ebony na 9, ulepy są tanie tak samo jak ebony 0, najlepiej jakbyś je sam dropił. Poobserwuj rynek zobacz na co jest największe branie i co możesz wydropić kieruj się w tą stronę. Jak to się mówi, do cierpliwych świat należy :). Możesz też dropić bronie na 30 lvl z bestów czy tam ezotów riby i ulepszać do 9, sam tak sporo czasu zarabiałem w prehistorii metina :). No jest na prawdę mimo wszystko sporo opcji, pytanie tylko czy warto tyle czasu poświęcać.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Mam pomysł żeby zrobić dropka mental tak ok. 35lvl i dropić odłamki smoczego kamienia, potem core dragonisy i w przyszłości może uda mi się jakiś legendarny kamyk zrobić bo z tego co widziałem na Androsie taki legendarny chodzi nawet do 1,5kkk. Po drodze też wpadną ulepy bo z tym dropem myślę o BO. Dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Zanim zrobisz ten legendarny kamyk to odechce Ci się grać w metina. Zrób bodziaka/wp 35lvl z aurą/czarowanym na M i bojowcem i tłucz metki. Zawsze jakieś KU i kd+4 poleci. Ogólnie lipa, że kupiłeś konto bez EQ.

Opublikowano

Zanim zrobisz ten legendarny kamyk to odechce Ci się grać w metina. Zrób bodziaka/wp 35lvl z aurą/czarowanym na M i bojowcem i tłucz metki. Zawsze jakieś KU i kd+4 poleci. Ogólnie lipa, że kupiłeś konto bez EQ.

Jak zaora kilka godzin dziennie na alchemii to zrobi. Osobiscie ja robilem legendarny 2 tyg po 4h dropienia dzienne, a jak przyfarci to i szybciej ;) Handluj duzo, kup tanio sprzedaj drozej, zrobisz kase za chwile. Jedyne czego Ci trzeba to cierpliwosci. Powodzenia!

Opublikowano

Jak masz jakieś pieniądze to poleacm kupić jakiś syf i palić na DT, możesz też podropić jakies ulepki czy coś, najlepiej to zrób 30-35 i na nim coś działaj.
M2/PUSTYNIA/DOLINA to mapki które Ci polecam, ale na twój lv to syf z groty, albo DT nic innego Ci nie pozostaje bez eq :)

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

Pozdrawiam tych, którzy mu radzą łowić ryby by uzbierać na eq 90 lv...

Kup taniej sprzedaj drożej, masz już 100kk jak pisałeś, jest to trochę mało, kup z allegro jeszcze przynajmniej te 400-500kk.

Kupuj itemki te mniej warte 10-100kk i z dnia na dzień będą Ci leciały dobrze hajsy z tego.

Ja osobiście miałem 200kk, przez miesiąc otwierania shopków drożej ponad 12kkk miałem także warto, oczywiście trzeba znać rynek na perfect, a te itemki kupować prawie z zamkniętymi oczami, ponieważ nie raz jest okazja, że można na 1 przedmiocie zarobić 1kkk, ale taka sytuacja się mało kiedy zdarza.

Opublikowano

Kolega wyżej dobrze mówi, sam tak kiedyś zarobiłem 500kk ale z 2kk to chyba dużo ?

Oczywiście musisz każdy sklep zobaczyć i patrzeć nowe sklepy, inne królestwo itd.

Pomocnik
Opublikowano

Pozdrawiam tych, którzy mu radzą łowić ryby by uzbierać na eq 90 lv...

Kup taniej sprzedaj drożej, masz już 100kk jak pisałeś, jest to trochę mało, kup z allegro jeszcze przynajmniej te 400-500kk.

Kupuj itemki te mniej warte 10-100kk i z dnia na dzień będą Ci leciały dobrze hajsy z tego.

Ja osobiście miałem 200kk, przez miesiąc otwierania shopków drożej ponad 12kkk miałem także warto, oczywiście trzeba znać rynek na perfect, a te itemki kupować prawie z zamkniętymi oczami, ponieważ nie raz jest okazja, że można na 1 przedmiocie zarobić 1kkk, ale taka sytuacja się mało kiedy zdarza.

Dokładnie, nie ma i nie bedzie lepszego zarobku niz handel, sam juz w sumie zapomnialem co to drop... Samym handlem zarobilem na cale eq 1,5-2k hp 2x15 + alchemie. Sprawdzaj wszystkie sklepy + przegladaj market na forum i do dziela gwarantuje ci ze w miesiac od 0 zarobisz na wiekszosc eq ^_^

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...