Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klientem - Terrenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stworzyłem sobie dla fanu serwerek na hamachi, wszystko poszło jak po maśle aż do odpalenia klienta.

Nie uruchamia się, ładuje mi się przez chwilkę klepsydra i nic, znajomy który chciał ze mną pograć bez problemu uruchamia klienta i wchodzi na serwer, ma ten sam klient co ja i ten sam system operacyjny co ja.

Mam windows 8. 

Z góry bardzo dziękuje za wszelką pomoc.

Oto log.

2agn4wo.jpg

A to syserr

6sqot2.jpg

Opublikowano

Coś źle dodałeś...świeżo rozpakowany Client nie wywala takich błędów. Sam mam Win8 i śmiga bez zarzutu 

Ps. Nie zakładaj 10 tematów z tym samym..

Opublikowano

Coś źle dodałeś...świeżo rozpakowany Client nie wywala takich błędów. Sam mam Win8 i śmiga bez zarzutu 

Ps. Nie zakładaj 10 tematów z tym samym..

Coś złe dodałes, każdemu tak pomagasz?

Pobrałem czystego klienta, zrobiłem wszystko tak jak powinno być, przepakowywałem go kilkanaście razy bo obawiałem się że być może coś usunął mi mój antywirus, ale nie to nie to, po przepakowaniu 3 razy i kolejnych próbach odpalenia klienta nic się nie wyświetla już w log ani syserr.

Opublikowano

Skoro tak robisz to wina systemu, a nie Clienta...Jak mówiłem mam Windows'a 8 i nie mam z nim problemów, a sam bazuje na Cliencie Terenza

Opublikowano

Skoro tak robisz to wina systemu, a nie Clienta...Jak mówiłem mam Windows'a 8 i nie mam z nim problemów, a sam bazuje na Cliencie Terenza

A więc co jest z tym systemem nie tak? jest to nowy komputer z wysokimi parametrami.

Opublikowano

Coś złe dodałes, każdemu tak pomagasz?

Pobrałem czystego klienta, zrobiłem wszystko tak jak powinno być, przepakowywałem go kilkanaście razy bo obawiałem się że być może coś usunął mi mój antywirus, ale nie to nie to, po przepakowaniu 3 razy i kolejnych próbach odpalenia klienta nic się nie wyświetla już w log ani syserr.

Musiałeś majstrować coś z locale_pl kolego, wypakuj od nowa klienta świeżo pobranego i zmień tylko serverinfo.py w plikach root oraz zapakuj ;)

1221me.md.gif

Opublikowano

Musiałeś majstrować coś z locale_pl kolego, wypakuj od nowa klienta świeżo pobranego i zmień tylko serverinfo.py w plikach root oraz zapakuj ;)

Tak również zrobiłem, nie nie grzebałem z locale_pl.

Opublikowano

K***a mówię, może nie masz jakiś bibliotek zainstalowanych..skoro to czysty client Tylko rooty zmienione to spróbuj pobrać Clienta jakiegoś serwera i czy Ci odpali

Opublikowano

A więc, przeniosłem rooty do "innego serwera" w tym przypadku AriosMT2, i oczywiście ten klient mi działa jesli chodzi o gre na tamtym serwerze, po przenoszeniu jest to samo.

Nie wiem czego to wina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...