Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytań dotyczące Cabala

naton327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Postanowiłem wrócić do Cabala po bardzo długiej przerwie. Bardzo dużo w tym czasie się zmieniło, i chciałbym się zapytać was o pare rzeczy:

1. Dowiedziałem się że wyszedł Cabal 2, i takie moje pytanie czy dużo osób przeszło na niego czy jednak gracze pozostali na kultowej "jedynce" ( osobiście preferuję pierwszą część ). 

2. Wybrać EU czy US ? Zalezy mi na duzej liczbie osob, najlepiej rodaków.

3. Co do zmian, zauwazylem nową postać " Gladiator ". Czy gra nim jest warta, jak z itemami do niego.

Opublikowano

1. Większość została. Ciągle dołączają nowi ludzie, ciągle odchodzą. Cabal 1 dalej żyje, ba... nawet ma się dobrze.

2. EU = więcej polaków, na NA też grają, ale w mniejszych ilościach.

3. Większość opinii, które słyszałem o gladiatorze są negatywne. Osobiście miałem okazję pograć do 60lvla gladiatorem, potem znudziła mi się gra tą postacią.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1. Osobiście 2 mi się nie spodobała spadku graczy nie zobaczyłem ani w mieście ani w gildiach ;).

2.Na eu jest więcej polaków ale ja osobiście gram na US bo więcej zabway jest :D inny czas 

3.Gladiator jest fajny na większym lvlu na mniejszym gra się nim nudno i trudno w miarę porównując do innych klas. Zaś na większym lvlu robi zamieszanie i jest dużo zabawy, na dungach radzi sobie naprawdę dobrze i zawsze mamy przynajmniej 1 w składzie ;) , większość negatywów to jest przed tym jak go naprawili i ludzie którzy nie wbili lvla by zacząć się bawić na wysokim poziomie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...