Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam clienta Atr*ey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, tak jak w temacie, client At*rey jakby ktos mógł upnąć byłbym wdzięczny i sypnę limitami :P

621031404210882313241.png

Opublikowano

Ten który jeszcze niedawno twierdził że nic nie potrafimy, teraz chce kraść Nasze prace.

Oby Ci żona dała potomstwo sąsiada

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Ten który jeszcze niedawno twierdził że nic nie potrafimy, teraz chce kraść Nasze prace.

Ja? Na forum nie byłem prawie rok, jestem tu od 4 dni dostępny, co Ty pierdolisz człowieku.

Spokojnie, ja Twojego przypadku nie będę miał sąsiad stary B)

Opublikowano

Ja? Na forum nie byłem prawie rok, jestem tu od 4 dni dostępny, co Ty pierdolisz człowieku.

Spokojnie, ja Twojego przypadku nie będę miał sąsiad stary B)

"Ja twojego przypadku nie będę miał sąsiad stary" składnia roku.

Daj pan spokój i wyjdź złodzieju.

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

Opublikowano

Hehe, mozesz w*********c :) Będę robił co chcę nikt mi tego nie zabroni :D Ty pewnie nigdy clienta nie rozpakowałeś aniołku <3xD

Opublikowano

Hehe, mozesz w*********c :) Będę robił co chcę nikt mi tego nie zabroni :D Ty pewnie nigdy clienta nie rozpakowałeś aniołku <3xD

Może nie miał potrzeby, bo stać go na to by zarobić i kupić, zamiast kraść?

Pod każdą pracą Atre yi w Metin2-Media robiłeś wylewarnie żalu i płaczu, więc wyjdź.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Ty głupich broni w kliencie nie potrafisz znaleźć, a niby miałbyś klienta rozpakować. Już to widze.

Opublikowano

Może nie miał potrzeby, bo stać go na to by zarobić i kupić, zamiast kraść?

Pod każdą pracą Atre yi w Metin2-Media robiłeś wylewarnie żalu i płaczu, więc wyjdź.

Proszę, podeślij mi przynajmniej 3 posty gdzie "płakałem" pajacu ;)

Uważasz się za nie wiadomo kogo, wywyższasz się a tak na prawdę jestem małym pionkiem ;)

P.S

Rozkazywać to możesz, mamie, tacie, bratu ale nie mi więc to "wyjdź" wsadź sobie głęboko w poważanie. ;)

@harnaś ta, nie chciało mi się, napisałem na forum i mi podrzucili, jakiś problem? ;)

Opublikowano

Przypierdalasz sie że koleś chce sobie ukraść prace które pewnie i tak nie sa wasze bo modele to z tego co mi wiadomo macie z tery itp etc.

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Przypierdalasz sie że koleś chce sobie ukraść prace które pewnie i tak nie sa wasze bo modele to z tego co mi wiadomo macie z tery itp etc.

Idioto... to niech sobie wyexportuje, a nie kradnie?

W dodatku wystarczy raport i prezki nie maja xD

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

Opublikowano

Okej, to wrzuć wszystkie swoje prace na MPC i daj link do downloadu, bo przecież też masz z TERY.

Jeśli tego nie zrobisz to chociaż przyznaj że jesteś hipokrytą, że idiotą bez grama intelektu - nie musisz, to już każdy wie od dawna.

Oj Kizio Kizio głupiś jak za czasów DemolutioN'a i ProjectOne.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Hehe ten raport moglby byc ciekawy zwlaszcza ze administarcja MPC kocha Naida i Mizune z tej milosci jak napiszesz Atre/ya zmienia sie na Mpcforum xD

Opublikowano

Każdy może sobie wyexportować model/obiekt, więc nie gadaj że wystarczy raport, jeżeli tworzyliby je od zera to co innego.

Zresztą wyexportowane modele mizune można znaleźć na zagranicznych forach.

Przed napisaniem swojego postu mogłeś pomyśleć o tym co piszesz.. bo to również nie jest ich własność i wątpię aby twórcy gry z której wyexportowali chcieliby aby ktoś podpierdalał im modele..

Top,

Posprawdzaj w tematach/postach, ja tak znalazłem klient Nestiuma, ewentualnie napisz do graczy możliwe że ktoś ma. :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Każdy może sobie wyexportować model/obiekt, więc nie gadaj że wystarczy raport, jeżeli tworzyliby je od zera to co innego.

Zresztą wyexportowane modele mizune można znaleźć na zagranicznych forach.

Przed napisaniem swojego postu mogłeś pomyśleć o tym co piszesz.. bo to również nie jest ich własność i wątpię aby twórcy gry z której wyexportowali chcieliby aby ktoś podpierdalał im modele..

Top,

Posprawdzaj w tematach/postach, ja tak znalazłem klient Nestiuma, ewentualnie napisz do graczy możliwe że ktoś ma. :)

Ciężko znaleźć jakiś temat z nim, bo MPC blokuje :P

@Odświeżam. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...