-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
proZac
proZac
Witam, jakiś czas temu koleżanka przyniosła mi swojego laptopa z windowsem 8. Prosiła żebym sprawdził co się dzieje z internetem, ponieważ jej nie działa. Pogrzebałem, pogrzebałem (to była moja pierwsza styczność z windows 8) i wifi załapało, przeglądarka załapała.
Kiedy koleżanka wróciła do domu internet znów nie działał. Dziś poszedłem do jej domu sprawdzić co jest grane. Posiada modem livebox. Co dziwne internet działa na smartfonach bez problemu więc na moje oko z routerem wszystko gra. Aby się upewnić że problem leży po stronie laptopa użyłem swojego smartfona i udostępniłem internet. Na laptopie cały czas pokazuje "ograniczony dostęp do internetu" Po kablu ten sam problem. Pomyślałem że jutro wezmę do niej swjego laptopa z windowsem 7 aby sprawdzić czy internet ruszy.
Tak czy inaczej czy spotkał się ktoś z podobną sytuacją ? Ma ktoś jakiś pomysł w czym może leżeć problem ?
Za sensowne, pomocnicze odpowiedzi stawiam Lajka
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.