Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brakujące RP

- Damian -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy istnieje szansa że riot dołoży mi 3 rp do skórki bo zabrakło mi 3 rp :/?

Kiedyś słyszałem, że się dokładali ale nie wiem jak jest aktualnie.

Opublikowano

Dokładają, ale musisz zrobić jakiś fan art dotyczący lola. Nawet w paintcie. :)

A jaki jest czas oczekiwania aż zobaczą fan arta i dodadzą te 3 rp ? :)

I napisać do nich po prostu, że brakuje mi 3 rp i czy by mi dołożyli i dodać tego fan arta?

Opublikowano

Ładnie poproś i napisz, że potrzebujesz 3 rp na swojego ulubionego skina. Nie wspominaj może, że jest na wyprzedaży czy coś. Napisz, że w załączniku dodajesz coś co sam narysowałeś/zrobiłeś itp. i jak nie trafisz na podczłowieka w supporcie to dostaniesz :) Pamiętaj o wypełnieniu takich rzeczy jak login, nazwa przywoływacza itp. przy tickecie, bo pomimo tego że to nie jest obowiązkowe to i tak o to zapytają :P

Opublikowano

A jaki jest czas oczekiwania aż zobaczą fan arta i dodadzą te 3 rp ? :)

I napisać do nich po prostu, że brakuje mi 3 rp i czy by mi dołożyli i dodać tego fan arta?

X czasu temu napisałam z prośbą o dodanie mi 11 RP, bo mi zabrakło na mój ulubiony skin. Napisałam o godzinie 02:05.

Odpisał mi dość szybko (urywek z rozmowy), bo o godzinie 18:43 tego samego dnia:

Narysuj mi proszę tego skina, a ja w zamian za rysunek dorzucę Ci brakujące RP :) Nie musi to być super rysunek, wystarczy że poświęcisz dla mnie parę minut ;)

Będę mógł zrobić dla Ciebie taki wyjątek tylko raz.

Podaj mi proszę jeszcze poniższe informacje tak bym był pewien, na które konto mają trafić te punkty:

- Nazwa użytkownika (której używasz do logowania)

- Imię przywoływacza (pod którym widzą Cię inni gracze)

- Serwer na którym grasz (Ameryka Północna, Europa Zachodnia, Europa Północ/Wschód)

Czekam na Twoją odpowiedź!

Narysowałam skin, który w sumie był na przecenie (do Orianny), wysłałam rysunek i zostało mi doładowane bodajże 32 RP.

Punkty zostały dodane do konta, ale możesz ich nie widzieć dopóki nie spróbujesz czegoś kupić w Sklepie. Nie musisz dokonywać pełnego zakupu by punkty się zaktualizowały.

Jeżeli byłeś online w trakcie gdy dokonywałem zmian na Twoim koncie to zapewne zauważyłeś, że Twoje konto zostało zablokowane na 5 minut. Przerwa ta pozwala bazie danych na aktualizację.

Mniej więcej tak to przebiega :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...