Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć golda na postacie w tej grze?

koral7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jestem nowym graczem w Trove mam 12 i 13 lvl na postaciach. Cały gold (8000) wydałem na postać i mam pytanie czy jeszcze dam rade uzbierać na kolejną?

Zatrzymałem się na misji gdzie musze zrobić Sky Realm Portal i coś tam wydropić, za nią jest 500 golda co jest dobrą sumką, ale misje są coraz cięższe i długo się je robi.

Jeszcze jedno pytanie, czy w tej grze jest PvP z innymi graczami?

Z góry dziękuje za wszystkie wypowiedzi.

Za najlepszą odpowiedź limit like'ów.

Opublikowano

Tego golda możesz zdobyć przez codzienne robienie dungeonów, zdobywając mastery lvl i wykonując zadania, da radę uzbierać na kilka postaci w niedługim czasie.

Opublikowano

Tego golda możesz zdobyć przez codzienne robienie dungeonów, zdobywając mastery lvl i wykonując te zadania, da radę uzbierać na kilka postaci w niedługim czasie.

Dziennie robie 10 SA i około 6 dungeonów 3 gwiazdki i z 20 jedno gwiazdkowych i czasem nie dostaje golda a czasem po 100. :(

Opublikowano

Dziennie robie 10 SA i około 6 dungeonów 3 gwiazdki i z 20 jedno gwiazdkowych i czasem nie dostaje golda a czasem po 100. :(

Nad zadaniami w prawym górnym rogu masz taki żółty pasek. Robiąc dungeony zapełniasz go, a gdy dojdzie do końca dostajesz 500 Cubitsów, a w weekendy 1000.

Możesz zdobyć je także za Mastery Level, więc nie jest to zbyt trudne.

Opublikowano

Nad zadaniami w prawym górnym rogu masz taki żółty pasek. Robiąc dungeony zapełniasz go, a gdy dojdzie do końca dostajesz 500 Cubitsów, a w weekendy 1000.

Możesz zdobyć je także za Mastery Level, więc nie jest to zbyt trudne.

A jest jakiś pasek pokazujący kiedy zdobędę następny mystery level?

Opublikowano

Tak klikasz "C" i na taki puchar po prawo.

Tam do góry masz pasek Mastery Level, a poniżej nagrody za poszczególne levele.

Opublikowano

Tak klikasz "C" i na taki puchar po prawo.

Tam do góry masz pasek Mastery Level, a poniżej nagrody za poszczególne levele.

Tylko raz dziennie mogę dostać te 500 golda za dungeony? Bo dostałem raz i gwiazdka zniknęła

Opublikowano

Tak, możesz tylko raz na dzień, jednak mimo to jest to opłacalne. W weekendy dostajesz po 1000, a więc robiąc to codziennie, w tydzień możesz zarobić 4500. Starczy to np. na Mounta.

Opublikowano

golda dostajesz za osiagnięcia tez cubitsy nacisj y i badges wejdz.

cristiano_ronaldo___real_madrid___signat

Opublikowano

"Golda" otrzymujesz poprzez codzienne wykonywanie dungeonów, którymi zapełniasz pasek w prawym górnym rogu za to otrzymujesz 500pkt, a w weekendy 1000pkt.  Drugim sposobem na ich zdobycie jest wbijanie master lvl który masz w menu postaci pod "C". (Master lvl wbijasz poprostu odkrywając grę, czytasz receptury, łowisz, wbijasz lvl postaci, nowe wierzchowce/pety kupujesz) A co do postaci można także kupić Tokeny klasy które ludzie sprzedają są one dość drogie szczególnie na początku gry.

Opublikowano

Nie opłaca się wydawać cubitsów na klasy skoro za 10-20k (flux) kupisz class coin'a.

Kilka godzin łowienia ale za to nie musisz czekać na codzienne misje i masz zapas cubitsów na ważniejsze przedmioty, emblemy/flaszki/mounty itp.

20k flux = 50k glimu. Myślę, że to z jakieś 1.5k przynęt.

235761444056892195480.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...