Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wgrać skrypty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kopiujesz, wchodzisz do folderu bola > scripts, tworzysz nowy dokument tekstowy, wklejasz skrypt i zmieniasz rozszerzenie na lua :P

@edit 
Albo prościej na stronie klikasz prawym klaiwszem, zapisz jako i zapisujesz w folderze scripts

Opublikowano

Witam, Jestem w tym zielony, mam BOLA z nulled i chce wgrać ten skrypt: https://raw.githubusercontent.com/berbb/BoLScripts/master/Yasuo%20-%20The%20WindWalker.lua

I nie wiem jak to zrobić próbuje to wszystko skopiować i wkleić do edytora, ale mi crashe BOLA wtedy,PROSZĘ o POMOC ;)

jak wklejasz do tego edytora w bolu to zawsze jest scina na chwile... poczekaj i tyle ja jebie tak ciezko użyć głowy i nie klikac zakoncz proces ?

98873932203514685593.png

Opublikowano

Na pewno jakiś Evadeee ( najlepiej ten ) [ale będzie problem z crackiem do niego], ew Evade Revolution bądź darmowy Dancing Shoes.

Do tego najlepiej PrinceView/Big Fat Mark IV

Na jungli princesmite

orbwalker sac;r/mma

i skrypty do postaci np ryze the rouge mage, big fat ezreal itd...

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dzięki wielkie ziomki macię LIKE xD, a znacie jakieś fajne skrypty do carrowania? 

lepiej jest jak masz nulledzie link do raw.github kliknij zapisz jako zapisujesz na pulpit i wrzucasz do scripts btw dalbys mi lajka jedngo na nulledzie https://www.nulled.io/topic/18910-question-about-twitter/page-2nick majny11 bo jakis random dal mi w dol xD i skrypty amber carries/mechanics vayne/ dancing shoes chyba ze evade kupisz albo cracka ogarniesz  big fat viktor kite machine kalista big fat yasuo

Opublikowano

lepiej jest jak masz nulledzie link do raw.github kliknij zapisz jako zapisujesz na pulpit i wrzucasz do scripts btw dalbys mi lajka jedngo na nulledzie https://www.nulled.io/topic/18910-question-about-twitter/page-2nick majny11 bo jakis random dal mi w dol xD i skrypty amber carries/mechanics vayne/ dancing shoes chyba ze evade kupisz albo cracka ogarniesz  big fat viktor kite machine kalista big fat yasuo

W jakim celu zapisywać na pulpit skoro można zapisać od razu do folderu scripts ?

Opublikowano

W jakim celu zapisywać na pulpit skoro można zapisać od razu do folderu scripts ?

no mozna i tak odrazu do scripts

Opublikowano

Start->Panel sterowania->dodaj lub usuń programy-> PPM na lola->odinstaluj gotowe.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...