Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę częścią załogi administratorów!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|

27975413123925873647.png

Witam. Mam na imię Jakub, mam 18 lat. Mieszkam 30km od Krakowa. Jestem uczciwą osobą, a co najważniejsze zaradną osobą. Mam bardzo dobry kontakt z otoczeniem.

45179699874513388355.png

98527043364754686359.png

Potrafię ustawić sobie dzień dla gry i dla znajomych.

Na serwerze dziennie spędzałbym od 4 do 5 godzin dziennie, lecz zdarzają się sytuacje kryzysowe w których nie będę mógł poświęcać tyle Grom w Metina gram od 5 lat, zdobyłem doświadczenie na Polskim serwerze, gdzie wbiłem 80 poziom. Od kilkunastu miesięcy szukam serwera który nie jest dla pieniędzy i będzie dłużej stał. Lecz 90% projektów upada lub administracja sobie nie radzi na serwerze. Na serwerze przeważnie jestem dopóki administracja się nim zajmuje i stara się go, że tak powiem ogarnąć.

Swoją ortografię i interpunkcję oceniam na 4- ponieważ mam dysortografie, lecz kontakt z graczami to nie będzie problem.

24924408401319798068.png

-Pomoc przy budowie serwera.

-Odpowiedzialność.

-Informowanie graczy o wydarzeniach.

-Staranie się pomóc graczom.

-W każdej chwili być przy komputerze.

- Pomoc przy budowie forum.

10819963067369134927.png

82090972318274990436.png

67637999718867523108.png

Chęci pracy od strony administracji.

Zaufania od strony administracji.

Szczerości od strony administracji.

----------------------------------------------------------------------------------------

Nie będę chciał pieniędzy za pełnienie funkcji Test Game Master`a | Game Master`a

Nie będzie to mój pierwszy projekt. Miałem okazje już pełnić funkcję Game Master, Game Admin oraz Head Admin.

Mam nadzieję, że się na coś przydam oraz przepraszam za wszelkie błędy ortograficzne i interpunkcyjne.

Opublikowano

Piszesz na wstępie że jesteś w stanie poświęcić 4-5 godzin a potem nagle piszesz że jednak możesz wejść w każdej chwili. Co masz na myśli jeśli chodzi o pomoc przy budowie serwera. Oferujesz odpowiedzialność?

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...