Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Jestem nowy, wytlumaczy ktos?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co to jest ten crack?

Bo ja jako "crack" rozumiem zmienione coś w programie (zazwyczaj podmieniane), które sprawia, że program uznaje, że sprawdził oryginalność i odblokowuje premium xD

Jak to działa w L#? Bo jak ktoś wrzucił cracka, to mówi, że i tak auth nie przepuści xD Czy jest sposób na to, żeby używać League Sharp, ale nie musieć za niego płacić? xD

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Crack (z ang. pęknięcieszczelina) – sposób na przełamanie technicznych zabezpieczeń głównie oprogramowaniagier komputerowych, rzadziej sprzętu komputerowego, w sytuacji, gdy jest to działanie nielegalne.

Znany jest powszechnie jako niewielkich rozmiarów program (zazwyczaj łata) służący do wyłączenia zabezpieczeń w innych programach przez unieszkodliwienie procedur zabezpieczających np. procedur sprawdzających numer seryjny programu, klucz sprzętowypłytę kompaktową (tzw. nocd crack – najczęściej wykorzystywany w pirackich grach komputerowych) itp. Istnieją również cracki pozwalające na obejście ograniczeń wersji demonstracyjnej lub trial programów i gier najczęściej poprzez podmianę plików wykonywalnych lub innych komponentów tego oprogramowania.

Opublikowano

A dobra xDDDDDDD Bo jakos chyba zle tu wszystko rozumiem :/ Dzieki za pomoc :D

Jeszcze jedno

@MrCh4nk

co to jest Elobuddy? Lostit?

xD, EloBuddy to projekt (bardzo podobny do L#) a lostit to osoba xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...