Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowy serwer pod ts3?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu zastanawiam się czy istnieje możliwość stworzenia za darmo własnego serwera team speak 3.

Gramy z ekipą w różne gry,ale nie mamy jak rozmawiać, a chcielibyśmy razem spędzać miło czas.

Czy istnieje możliwość stworzenia własnego serwera za darmo tak aby np. kolega bez problemu mógł na niego wejść?

Ponieważ gramy w gry,gdzie tworzymy swoją drużynę to także chcielibyśmy wizualnie zaprezentować serwer ts3.

Oczywiście wiemy,że są serwery gdzie możemy rozmawiać ile chcemy,ale to nie nasz serwer ;(, a fajnie byłoby posiadać 

własny serwer, gdzie moglibyśmy ładnie zbudować interface żeby przyciągać ludzi,a nie odpychać.

Więc moje pytanie jest takie czy da się otrzymać darmowy własny działający serwer team speak 3, tak żeby można było

w nim zmienić np nazwę kanału, dodać serwery, jakieś poszczególne emblematy na pokoje itd. Wydaje mi się, że wiecie

o co mi chodzi.Liczę na pomoc lub udzielenie wskazówek <3 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Nic się nie znacie :)

Można wziąć za darmo serwer 25 slotów. Instalujesz OverWolfa i z TypeFrag masz darmowy serwer, który sam powiększa sloty :)

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...