Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy swoim serwerze hamachi!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, wiem ze to nie ten dzial ale mam jeden problem dotyczacy serwera hamachi. Kumpel postawil maszyne na swoim kompie, dziala mu wszystko, wbija normalnie na serwer swoja postacia, ale kiedy ja probuje wbic na swoim kompie, wywala z gry kiedy wybieram postac. Co moze byc przyczyna? (W portmapie wszystkie porty sie swieca na zielono) podpiety do hamachi jestem.. serverinfo ze zmieniona koncowka .. jakies pomysly??

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No skoro zalogował się to tak. Logujesz się przez Launcher dla Hamachi ?

No właśnie zapora blokuje juz tyle razy nie mogłem zalogować się na serwer u kolegi bo wywalalo przy wyborze postaci i powiedziałem żeby odblokowal zaporę i zadziałało :)
Opublikowano

Chłopaki, porty wszystkie są odblokowane, tak jak w temacie.. chodzi po prostu o to, ze na pc gdzie jwst serwer- idzie normalnie wbic na serwer (stworzyc postac i normalnie grac..) natomiast na 2 komputerze, podlaczylem sie pod serwer, normalnie łączy, ale kiedy wybieram postac i powinien wyskoczyc pasek ladowania- nie wyskakuje. Wyrzuca mnie do glowneho okna logowania.

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Opublikowano

Chłopaki, porty wszystkie są odblokowane, tak jak w temacie.. chodzi po prostu o to, ze na pc gdzie jwst serwer- idzie normalnie wbic na serwer (stworzyc postac i normalnie grac..) natomiast na 2 komputerze, podlaczylem sie pod serwer, normalnie łączy, ale kiedy wybieram postac i powinien wyskoczyc pasek ladowania- nie wyskakuje. Wyrzuca mnie do glowneho okna logowania.

jakie pliki serverowe ?

uberevil.png

Credits To: LoxTix

Opublikowano

U Ciebie powinna być normalna końcówka, nie .100

1221me.md.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...