Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2. PL Od początku...

Majus_^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przeszedłem już wiele prób z Pl'em, ale żadna nie była na tyle sukcesywna, bym mógł powiedzieć, że coś na globalu osiągnąłem. Przegrałem z tysiąc privów, ale kazdy się zbyt szybko nudzi, ale globale, jak to globale - swój kilmat mają. Więc mógłbym zagrać na plu, bądź na innym globalu, który moglibyście mi polecić. Od razu zaznaczam, że mogę wydać realną kasę na yangi, bądź jakieś itemy. Ile musiałbym wydać na jakimkolwiek serverze, żeby zdobyć wybonowane eq do liczmy 48 lvla?  Polećcie jeszcze jakiś server. I czy warto w ogóle zaczynać?

Opublikowano

­Polecam WOM2, jest to priv połączony z serwerem globalnym, jego HA był kiedyś GM, na jakimś globalu.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Byl GM na SG. 

Na WoM'iem wprowadzili sporo zmian , cotygodniowe eventy itp ... gra masa ludzi , co najlepsze na stronie jest licznik (ciagle jest cos kolo 1k osob - bez sklepow bo są OFFLINE) 

Rowniez polecam Wom2 niz PL xD

https://global.wom2.org/

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Tortuga bo najwiecej osob.Ja gram na etolinie.Co do eq to nie wiem kazdy serw jest inny ceny sie zmieniają.I ogilnie ciezko cos zarobic.Bo malo ludzi kupuje.np aure wczesniej kupywalic za 6kk znizylem po 2 tyg na 5kk bo nie chcieli kupowac i dalej zle i jak tu zarobic na eq :) ewentualnie da sie z dodan i zmianek jak potem sellac eq.moim zdaniem najlepiej kupic takie konto+70lvl zeby dac rade w v3 expisz postacie do dodan i zmianem i bonujesz itemki

/niereg. sygna

Opublikowano

Crisspy™ , pisales to kolo 10 , jest 11 a gra 770osob i jest 637 - Offline shops. Mimo ze nie gram na WOM to codziennie sprawdzam strone i popoludniami zawsze jest kolo 0,9-1k osob ;)

Dalej polecam WOM , a co do spoleczności naszego globala , to mam mieszane doznania , czasem trafie na normalnego porzadnego gracza , a czasem widzena na wołaj cos w stylu "rzuf oaza ch3" ^.-

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Jak zaczynać na globalu to już na serwerach gdzie gra sporo osób. Większa szansa że pomogłyby  Tobie z itemkami, osobiście polecam privy. Łatwiejszy exp oraz itemy szybciej sie zdobywa,ale również moze szybko serwer paść i wszystko pójdzie na marne.

Opublikowano

Inaczej. Nie chcę zaczynać od zera. Mam zamiar zacząć z tym wybonowanym eq. Ile musiałbym kupić yang na tortudze, żeby mieć jakiegoś fmsa sr +38 i wybonowane eq do 48 lvla.

Opublikowano

Inaczej. Nie chcę zaczynać od zera. Mam zamiar zacząć z tym wybonowanym eq. Ile musiałbym kupić yang na tortudze, żeby mieć jakiegoś fmsa sr +38 i wybonowane eq do 48 lvla.

Jak chcesz całe eq wybonowane to byś musiał z 400 zł wydać na yangi a może i więcej, fmsy 35+śr ze 130-200kk stoją.

Opublikowano

­Polecam WOM2, jest to priv połączony z serwerem globalnym, jego HA był kiedyś GM, na jakimś globalu.

Był administratorem, nie gmem.

Opublikowano

szkoda czasu na globala... niedługo startuje Age of Gantia więc serdecznie polecam Ci ten serwer i zapewniam że nie znudzi Ci się po kilku dniach jak te inne tanie privy

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...