Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Crack LeagueShrap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da ktoś linka do pobrania cracka bez tych nabijania 10 rep i 25 postów?

Nic ci to nie da bo auth cie nie przepusci...

Opublikowano

http://static.nulled.io/LSharp/LeagueSharp_514_NulledIO.zip

miłego grania

6CbxaPcb.jpg

#edit

tak wrzucam linka, jakby komuś się nie chciało nabić tam posta "ty", bo jak wiadomo banują leecherów... cos mnie jeszcze podkusiło żeby zrobić skana tego:

https://www.virustotal.com/pl/file/ecd11bb8d98586cb188e73c78e1be65a7e9119557eebc13798a83022f725fef5/analysis/

jak na moje oko, lekko zasyfione, ale nie znam się

Opublikowano

@LSowiec

wytlumaczysz jak tego sie uzywa?

Łap instrukcję z pewnego cebulackiego forum :)

Instructions

Download Assemblies (aka scripts) from this topic: https://www.nulled.i...embly-database/                // albo stąd: https://www.joduska.me/forum/index.php?app=assemblydb

• Download the packed LeagueSharp folder from below
  • Launch loader.exe
  • Launch "EloBuddy_FromBehind.exe", and click start monitoring button
  • Login with your Nulled.IO Credentials into the loader (IMPORTANT)
  • After the hijacker says its injected you can safely hit stop monitoring
  • Download your favourite assemblies
  • Enjoy!

Important Instructions

1. After you download LeagueSharp, go to the "System" folder located inside the LeagueSharp folder you just downloaded.
  2. Right click the ".dll" files that are located in the "System" folder.
  3. Click "Properties"
  4. Click "Unblock"
  5. Do these steps for every ".dll" file.

ZzUXxAY.png

Opublikowano

Jak wam się nie chce odblokowywać każdej dll-ki po kolei wystarczy przed wypakowaniem archiwum PPM > Odblokuj. Tym sposobem wszystko co było zablokowane jest odblokowane odrazu i nie trzeba się bawić.

Opublikowano

Czy wy ludzie na prawdę nie szanujecie swojego komputera :D?

Co kolejny crack to jeszcze większy syf w nim xD

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Czy wy ludzie na prawdę nie szanujecie swojego komputera :D?

Co kolejny crack to jeszcze większy syf w nim xD

Ok

Opublikowano

hehe gdyby nie cebulackie forum (mowisz w tym momencie o nulledzie) to bys gowno mial a nie cracka do l# :)

Pisząc posty w dziale the lounge czy coś takiego w miarę dłuższe wypowiedzi, oraz grafika i tam oceniacie czyjeś prace piszecie co można poprawić co wam się podoba itp. A także polecam skomponować kilka ładnych tapet o jakieś tematyce która jest wam bliska ja w ten sposób zrobiłem wszystkie wymagania wraz z repami w kilka godzin tylko nie pisać "ty" starannie piszcie żeby było to przyjemne dla oka bo jak nie to banik od admina :)
Opublikowano

Pisząc posty w dziale the lounge czy coś takiego w miarę dłuższe wypowiedzi, oraz grafika i tam oceniacie czyjeś prace piszecie co można poprawić co wam się podoba itp. A także polecam skomponować kilka ładnych tapet o jakieś tematyce która jest wam bliska ja w ten sposób zrobiłem wszystkie wymagania wraz z repami w kilka godzin tylko nie pisać "ty" starannie piszcie żeby było to przyjemne dla oka bo jak nie to banik od admina :)

nie rozumiem dlaczego zacytowałeś mój post ale ok ...

8kHod.png

Opublikowano

nie rozumiem dlaczego zacytowałeś mój post ale ok ...

Lol sorka nie trafiłem sobie to miało być do kolegi wyżej co się pytał jak te repy wbić sorka ponownie :)
Opublikowano

W żadnym tamacie nie mogę napisać odpowiedzi .... Piszę mi coś takiego

Your account does NOT have access to our authentication server. Please visit this page to learn more: Auth Access.

i

• You cannot reply to this topic
Opublikowano

W żadnym tamacie nie mogę napisać odpowiedzi .... Piszę mi coś takiego

Your account does NOT have access to our authentication server. Please visit this page to learn more: Auth Access.

i

• You cannot reply to this topic

Proponuje aktywować konto przez e-mail...

---

nikt

////

kurde kaśka, nie wierze, że w dzisiejszych czasach dalej są tacy debile jak wyżej zacytowani :((

narutogangsearchui4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...