Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na steamie?

Adamqaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sobote zostało ukradnięte mi konto steam wysłałem do supporta a dzisiaj na email na którym było konto przyszła dziwna wiadomość od Valve a w temacie Message form Valve i nwm oco chodzi na angielskim sie nie znam i nwm może ktoś sie będzie znał On July 25th we learned of a Steam bug that could have impacted the password reset process on your Steam account during the period July 21-July 25. The bug has now been fixed.

To protect users, we are resetting passwords on accounts that changed passwords during that period using the account recovery wizard. You will receive an email with your new password. Once that email is received, it is recommended that you login to your account via the Steam client and set a new password.

Please note that while your password was potentially modified during this period the password itself was not revealed. Also, if you had Steam Guard enabled, your account was protected from unauthorized logins even if your password was modified.

We apologize for any inconvenience.  oto wiadomość a najdziwniejsze bo na górze było jeszcze coś takiego Dear Steam User,<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Opublikowano

Był jakiś bug i musisz zresetować hasło ;__;

no to dobra ale jak próbuje zresetowac to mi pisze że kod przyszedł na email który ma ten gościu co mi zawalił konto i nwm co mam zrobić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...