Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak znaleźć kolegę w rust ?

x.iksik.x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w f1 wpisuję /sethome 1 pisze "invalid command".Tak samo mam z innymi komendami.Jedyna komenda jaka mi działa to kill pisana bez ukośnika.Powie mi ktoś dlaczego tak mam ? Gram na serwerze społecznościowym.

Opublikowano

bo musisz to na czacie napisać a nie w konsoli np.

/tpr (nick kolegi)

/sethome (np gówno) i potem jak chcesz tepnąć w swój dom to /home gówno

bosz...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Próbowałem z /tpa pisać na czacie lecz nie działało ... co do sethome nie wiedziałem że trzeba coś za tym pisać gówno itp.Ok dzięki już rozumiem.Jestem nowy a rust nie nawiązuje do żadnej gry bo np w mc wpisuje się sethome a nie jeszcze nazwę tego.W cs np wpisuje się connect i ip serwera tu jest inaczej ...

Opublikowano

A więc tak:

1. Niech zrobi Ci śpiwór a następnie podaruje. (Przytrzymać E > podaruj spiwór > twój nick. Odpalasz konsole wpisujesz kill dopóki się nie zabijesz i respisz w śpiworze) 

2. /tpr nick.kolegi > kolega wpisuje /tpa (Najlepiej stać na równym terenie i się nie ruszać) 

Jeżeli /tpr lub /tpa nie działa to widocznie server nie daje takiej możliwości.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Właśnie chyba nie daje bo gdy wpisuję /tpa czy /sethome 1 to nic się nie wyświetla że np ustawiono dom.Większość użytkowników w tym poście nie napisało mi że serwer może nie dawać takiej możliwości.Gram na serwerach społecznościowych więc domyślam się że komendy działają na serwerach zmodowanych.Dzięki za odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...