Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje plików serwerowych

vitojta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Jestem tutaj nowy :)

A więc przejdę do rzeczy.

Poszukuje w miarę ogarniętych plików które będą dobrze działały z tymi plikami Gila (on-rain).

DAJE LAJKI :)

Z góry dzięki :P

Opublikowano

@Norbertsons

Próbowałem z tymi plikami ale mam błąd w formie czarnego ekranu :)

Pomoże ktos naprawić błąd? Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/u305186347/public_html/fantasy/dtoverride.php on line 7 Widzę tylko głowy smoków i czat :[

Opublikowano

@Norbertsons a nie prosciej było by pomóc z błędem?

Czarne ekrany macie i od razu nie działa nie działa jak nam działa to ci tez musi !!!

Przeczytaj poradnik jak postawic serwer na plikach norbisf. ze zrozumieniem jezeli to oczwiście jest możliwe ...

Wgraj pliki gilia i gotowe ...

co do błędu zmieniłeś NAZWA_PLIKU.PHP NA dtoverride.php ??

i ktoś ci ku*** przyjdzie i napisze nie działa ****** a ***** działa nie umiesz robic i tyle w temacie.

­

Like it +

Opublikowano

@Norbertsons pomogłeś mi za to dam ci łapke ;)

@DetronixCraft Ale ja moje pytanie do osób z kulturą skierowałem. Albo masz 12-13 lat, albo wychowujesz się na ulicy. Zeby na publicznym forum klnąć dlatego że ktoś o pomoc poprosił? @Topic Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...