Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SteelSeries Siberia RAW Prism Gaming

OnlyGetRekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie tak, jednak polecam z serii siberia v2 ale za firmę nie opłaca się płacić ale polecam tą firme ponieważ mam kilka akcesorii od nich

Pomogłem, daj lajka ! :)

Opublikowano

668b, mam i czuję trochę jak bym miał wh. Jak wszystko ok ustawisz to słychać reload broni przeciwnika z połowy mapy( takie trochę śmieszki), jeśli chodzi dźwięk mam je i jestem w 100% zadowolony z wygodą już nie tak bardzo bo po 2-3 h czuć że je masz na głowie

b6b78815.png

Opublikowano

668b, mam i czuję trochę jak bym miał wh. Jak wszystko ok ustawisz to słychać reload broni przeciwnika z połowy mapy( takie trochę śmieszki), jeśli chodzi dźwięk mam je i jestem w 100% zadowolony z wygodą już nie tak bardzo bo po 2-3 h czuć że je masz na głowie

A one sa na usb czy na jacka?

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

na jacka, jeśli chodzi o dźwięk są bardzo dobre, ale największą ich bolączką jest ta wygoda, zagrasz tak z 2-3 mecze( około 2h) i trochę ciążą ale nadal lepszy deal niż płacić za ss v3 prawie 500zł

b6b78815.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...