Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sky Realm.

TheParkourPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas zbierania crystallized clouds możesz zdobyć nimbusa wartego 20k, jednak bardzo ciężko go dropnąć, możesz tam także zabijać moby z których lecą skrzynie a z nich itemki oraz możesz wykonać jedną z części do skrzydeł "Neon Nightsky"

Opublikowano

Do portalu potrzeba 2k Infinitum Ore'a 500 butelek 500 proszku od Wróżek :D 

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Opublikowano

Wiem co trzeba do portalu :D Byłem tam tylko trochę nie ogarniałem. Z tego crystallized clouds można wydropić nimbusa czy jak ? Wytłumaczcie. I zabiłem 2 te bossy i nic nie dropneło więc chyba mała szansa na to.

2a0c2mq.png

Opublikowano

Co do nimbusa, po prostu kopiesz chmurki jak inne rudy jak np. shapestone i w tedy masz szanse na to że wypadnie. co do bossów, można ich solować jednak na niskich lvl'ach trwa to bardzo długo :/. Z bossów możesz dostać radiant shardy, glimy, jakiś exp, itemek i skrzynkę. 

TIP: Jeśli ktoś chce solować bossa, kopie dziurę głęboką na 4 kratki, i zwabia tam bossa, strzelając do niego a samemu siedzimy w dziurze, jak boss wpadnie do środka, wychodzimy i możemy go spokojnie bić. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...