Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO - Pisanie Triggerbota w C++

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej coś zmienić w tobie... weź sie za nauke jezeli chcesz sobie zrobic triggerbota leniu.

Opublikowano

Dodaj jakies niepotrzebne zmienne, zmień nazwy funkcji, zmiennych itd.

Dodaj komentarze, może jakiś kod, który losuje 2000 liczb i oblicza z nich srednia.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Strasznie się pierdoli w tym filmiku - pomijając już to, że pierwszy odcinek to AŻ odpalenie cheatengine. Co do nauki co z tego, że napiszesz dzięki niemu bota jak nic nie zrozumiesz? Aż mi się początki w nauczaniu większych bibliotek przypomniały - masz nawalone 500 rzeczy bez żadnego pogrubienia i kolorku, a odróżnione jedynie capslockiem, no i że trzeba wszystko przepisać.

raczej coś zmienić w tobie... weź sie za nauke jezeli chcesz sobie zrobic triggerbota leniu.

Byś chociaż jakieś biblioteki podał, bo z czego wiem to np. do takiego aimbota można użyć biblioteki math.h - na tym forum strasznie mało się mówi o takich bibliotekach i nie są nigdzie przypięte - i tutaj nie chodzi o ,, zróbcie mi aimbot'a '' tylko jakieś nakierowanie. Coś tam o WinApie pisałeś (by sobie pewnie takie ładne okienko do ustawiania bota zrobić).

pyhvh7E.png

Opublikowano

Dodaj komentarze, może jakiś kod, który losuje 2000 liczb i oblicza z nich srednia.

@1373230489-U611928.pngVereX.

Bez sensu, wystarczy napisać po swojemu beż żadnych udziwnień, jeśli ktoś rozumie o co w tym chodzi to zrobi to bez problemu

@Szymon2727

A proszę bardzo, do napisania najprostszego triggerbota wystarczą

tlhelp32.h i windows.h

Co do filmu to gość korzysta z jakiejś biblioteki na znajdowanie adresu bazowego napisanej przez kogoś innego więc w niej ciężko będzie coś zmienić, a swoją bardzo łatwo napisać

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Bez sensu, wystarczy napisać po swojemu beż żadnych udziwnień, jeśli ktoś rozumie o co w tym chodzi to zrobi to bez problemu

@Szymon2727

A proszę bardzo, do napisania najprostszego triggerbota wystarczą

tlhelp32.h i windows.h

Co do filmu to gość korzysta z jakiejś biblioteki na znajdowanie adresu bazowego napisanej przez kogoś innego więc w niej ciężko będzie coś zmienić, a swoją bardzo łatwo napisać

Nie bez sensu, ktoś analizował jak działa system Vac. Wyszło na to, że głupie zapychanie kodu czymś niepotrzebnym utrudnia wykrycie przez Vac.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

A jest jakieś sensowne źródło tej wiadomości, czy tylko "ktoś mówił"?

Nie chcę mi się szukać, ale tak jest sensowne źródło.

Kiedyś o tym Anonymous pisał z czego to, ale nie chce mi się teraz szukać.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Nie chcę mi się szukać, ale tak jest sensowne źródło.

Kiedyś o tym Anonymous pisał z czego to, ale nie chce mi się teraz szukać.

Przecież nie podpinasz swojego cheata pod CS:GO, więc jak chcesz żeby CS:GO sprawdzało co wykonujesz w swoim programie?

­

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

Przecież nie podpinasz swojego cheata pod CS:GO, więc jak chcesz żeby CS:GO sprawdzało co wykonujesz w swoim programie?

­

W takim razie jak masz zamiar zrobić cokolwiek w grze z poziomu cheata bez injectowania DLLki czy otwierania uchwytu do procesu gry?

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

­

No jakoś łączę się z CS:GO no chyba, że chęciami triggerbota ty robisz.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano
OpenProcess(PROCESS_ALL_ACCESS, FALSE, pid);

To jest podpięcie pod csa

Ale CS może to wykryć. Mi się zdaje, że może, ale tylko gdy zmieniamy coś w pamięci.

­

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

@TiREX69

Ale CS może to wykryć.

Nie wiem czy to było pytanie (raczej nie ale dziwny jest późniejszy kontekst zdania) to tak, odpowiedziałeś sam sobie. Oczywiście nadpisywanie pamięci jakimiś dziwnymi wartościami o wiele przyśpiesza proces bana

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

widze ze przedawkowales mocarza xDDDDDDDDDDDDDD 

niepotrzebne zmienne beda usuniete przez kompilator w trakcie kompilacji - tak samo jak nazwy funkcji i zmiennych - nie ma znaczenia, czy nazwiesz funkcje janpawel2 czy twojamatkaza2zlote, kompilator i tak zmieni sobie ich nazwe na np 'a' wiec to jest bezuzyteczne tak samo jak twoj post

I po co? komentarze sa usuwane w trakcie kompilacji, kod obliczajacy srednia z 2000 liczb tez nic nie da bo vac szuka po sygnaturach, bardziej by wam pomoglo mov eax, eax albo pushad popad 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...