Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Emulatora

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Pisząc krótko szukam emulatora gdzie GRAJĄ ludzie (40+)

Odpada:

WarZombie v2
The New Z
DeadZ

Zastanawiam się nad

LostSurvivorZ

InfectZ

możecie mi coś powiedzieć o tych dwóch emulatorach ?

ew. dać jakiś inny pomysł ?

Opublikowano

Dlaczego nie WarZombie v2 ?

Mam taką odrazę przez sytuacje z wczorajszego dnia xD

poza tym nie chce mi się biegać do strefy z lootem bo kórwy siedzą pod strefą clear/small i zabijają :/

A co myślisz nad ISS:Thailand?

Thailand Kompletnie mnie nie ciągnie :/

Opublikowano

Jakiś czas temu chciałem zrobić małe zestawienie emulatorów "warZ" i... straciłem wenę ;)  Mogę jedynie powiedzieć, że najlepiej (choć to określenie jest i tak na wyrost) wypadł InfectZ, choć ostatnie dni pokazują, że do ideału mu jeszcze daleko ;)

test

Opublikowano

Mam taką odrazę przez sytuacje z wczorajszego dnia xD

poza tym nie chce mi się biegać do strefy z lootem bo kórwy siedzą pod strefą clear/small i zabijają :/

A co sie wczoraj stalo ze masz odraze? Bo nie orientuje sie.

Opublikowano

Jakiś czas temu chciałem zrobić małe zestawienie emulatorów "warZ" i... straciłem wenę ;)  Mogę jedynie powiedzieć, że najlepiej (choć to określenie jest i tak na wyrost) wypadł InfectZ, choć ostatnie dni pokazują, że do ideału mu jeszcze daleko ;)

Co Masz na myśli ?

Bo ogólnie każdemu jest DALEKO do ideału

A co sie wczoraj stalo ze masz odraze? Bo nie orientuje sie.

A wiesz co :v

wyjebałem do typka bez niczego 17naboi z tara(wszystko trafiło) i sie nie wysypał a on mnie trafił 3x z m16 i padłem :v

Opublikowano

A wiesz co :v

wyjebałem do typka bez niczego 17naboi z tara(wszystko trafiło) i sie nie wysypał a on mnie trafił 3x z m16 i padłem :v

Czasami takie akcje sie trafiaja niezaleznie na jakim I:SS, sam mialem podobnie kilkadziesiat razy na wielu emulatorach. Wczoraj wrocilem po okolo 1 roku przerwy do WarZombie i powiem Ci ze gra mi sie rownie dobrze co kiedys. Jezeli jednak ten emulator nie przypadl ci do gustu, czy po prostu nie chcesz na nim grac to polecam Ci InfectZ. Duza liczba graczy, swietne PvP. Wedlug mnie na tych dwoch emulatorach aktualnie oplaca sie grac.

Pozdrawiam cieplo

Opublikowano

Czasami takie akcje sie trafiaja niezaleznie na jakim I:SS, sam mialem podobnie kilkadziesiat razy na wielu emulatorach. Wczoraj wrocilem po okolo 1 roku przerwy do WarZombie i powiem Ci ze gra mi sie rownie dobrze co kiedys. Jezeli jednak ten emulator nie przypadl ci do gustu, czy po prostu nie chcesz na nim grac to polecam Ci InfectZ. Duza liczba graczy, swietne PvP. Wedlug mnie na tych dwoch emulatorach aktualnie oplaca sie grac.

Pozdrawiam cieplo

Wiesz co pobiorę chyba to InfectZ bo chwalą wszędzie :v

a tak z czystej ciekawości na jakich Nickach grasz w emulatorach ? Bo może cie znam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...