Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cel Gry

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 2 pytania .

1. Wgl jaki jest cel w tej grze? Gra jest spoko mam już niby 6lvl ale co dalej, nadal dungi dung idungi. Z kolegą fajnei się pyka. Ale wszystko łatwo. Nadal te same skille itp. 0 pvp itp. Niech mi ktoś powie co pozniej można robić? przynajmniej coś dropić lub coś bo jakieś dobrego handlu w tej grze też nie widze. Może zwiedzać? są jakieś fajne miejsca, szukanie czegoś itp.?

2. Jaka klasa żeby się nie znudziła i miała spory DMG? jbc. Gram z kolegą

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Draco miażdży wszystko tylko musisz mieć poty...Ja też szukam właśnie tego celu...Wbiłem 11 i praktycznie nie ma nic wiecej do roboty...Gdyby było jeszcze pvp...

Opublikowano

Dobra klasa z DMG to Fae Trickster. Co do celu gry, uważam że jest nim kolekcjonowanie przemiotów np, ale też robienie dungeonów, upgrade przedmiotów, zbieranie surowców, po 30 master ranku możesz wykonywać challenge co godzine, za które dostajesz skrzynki, dungeony niby łatwe, ale zobaczysz co będzie dalej i na pewno samemu sb nie poradzisz, więc gra z kolegą to podstawa [bądź posiadanie clubu]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...