Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki gamingowe

liqeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Które słuchawki wybrać? SS Siberia V2 czy Razer Kraken? Może jeszcze jakieś polecacie w cenie 200zł? Chodzi mi o sluchawki do gamingu z jakimś spoko mikrofonem do csa lub ts3

U mad m8?

Opublikowano

Ani te ani te, choć lepszym wyborem są Siberie.

Krakeny są przeciążone basem i słuchając muzyki z dobrym wokalem na maksymalnej głośności grają bardzo nieczysto.

W tej cenie lepiej kupić Superlux HD668b i Zalman ZM-MIC1. Z tymi słuchawkami będziesz miał o wiele lepsze pozycjonowanie od tego szajsu "4 gaming"

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

SteelSeries Siberie v2 mają słaby mikrofon, nie mają mocnego basu (zależy, czy i jakiej muzyki będziesz na nich słuchać, poza graniem). Są na pewno wygodniejsze od Krakenów, przy siedzeniu przy kompie.

Krakeny mają lepszy bas, co do grania nieczystego, to ja nie mam z tym jakiegoś wielkiego problemu, chodź zgodzę się, ze występuje, ale ja sobie z tym poradziłem poprzez korektor graficzny i zabawę z wnętrzem słuchawek ;) Ale podstawowe nie grają idealnie.

Jeżeli bierzesz pod uwagę używane, to polecam poczytać o SteelSeries Siberia Elite, na allegro jest człowiek, który sprzedaje je używane (sprowadzane z zagranicy), sam miałem od niego moją pierwszą parę Siberia v2 i Elite, ale kupiłem nowe ;) ). Za 200zł da radę kupić Siberia Elite w pełni sprawne w dobrym stanie. Tutaj link: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?order=d&us_id=39337420

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...