Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon

Kruzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem że można ustawić go tak że bez naciskania się mówi, np tak jak w ts jest voice detection że jak wykrywa jakiś głos to go nadaje, jak tak zrobić?

graphic.png

Opublikowano

­tak, ja też nie słyszałem aby coś takiego było jeżeli chodzi o nagłaśnianie w grze. Poza tym jak byś mi używał w MM'ie to bym Cię zabił.

Opublikowano

@Miksterek to tylko w poczekalni

tutaj akurat sie mylisz. Można włączyć tak, żeby nie trzeba było klikać przycisku. Przynajmniej ja tak kiedyś miałem, może to zmienili. 

Opublikowano

Taka opcja była możliwa rok temu :v Tylko została ona usunięta ponieważ przeszkadzało to zbytnio ludziom grającym na serwerach :) Mógł ci wejść taki troll i tylko sapać w mikro. Teraz zamiast tego jest Wgrana opcja zmutowania 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Wiem że się da, wczoraj na 1vs1 multi arena spotkałem polaka który miał tak, bo jakoś sobie zaprogramował klawiature na dany klawisz

graphic.png

Opublikowano

Po prostu weź ustaw przycisk mówienia w cs na W i jak bedziesz chodził to bedziesz miał włączony ;D

Pomogłem, daj lajka ! :)

Opublikowano

TO źle ci wynika, koleś po prostu miał ustawione na jakiś klawisz randomowy no jak to jest normalnie "k" ale zaprogramował coś tam że wykrywa mu w każdej grze w ktorej mozna gadac i automatycznie uruchamia mikrofon

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...