Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do gier

gtb2004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Creative Tactic Blaster 3D. Polecam Michios

tak na powaznie to są wyjebane w kosmos ;p

sygna.png

Opublikowano

Interesują ciebie tylko te dwie pary, czy mogę doradzić ci coś innego także ;)

Napisz do czego będą używane, i jakiej muzyki słuchasz i czego oczekujesz (bas, zrównoważone, głośne, wygłuszające, wygodne, fajny wygląd).

Osobiście nie często wypowiadam się na temat słuchawek, których nie miałem nigdy, dlatego odpowiem ci na temat SteelSeries jako użytkownik (aktualnie) SteelSeries Siberia Elite (wcześniej Siberia V2). Są to słuchawki dobre do grania, głośne, nie powalają basem, są strasznie lekkie nie głowie i wygodne (automatycznie się dopasowują i nie cisną w głowę nawet po paru godzinach), minusem jest to, że bas jest przeciętny, zależy kto co lubi, ja kocham mocny bas, dlatego do muzyki mam Razer Kraken). 

A jeżeli mogę dać jeszcze jednego pretendenta dla ciebie to będzie to Razer Kraken, słuchawki, które są wygodne, mają miękkie poduszki, ładny desing i mocny bas. Przy dobrym korektorze graficznym i karcie dźwiękowej naprawdę dają radę. Ja używam ich do słuchania muzyki przez telefon (xperia z2 i dają radę).

Na temat HyperX się nie wypowiem ;)

#edit 

Jeżeli mogę coś napomnieć, co do Creative Tactic 3D, które miałem (niestety) okazje testować, to jest to tak samo udany model jak HS-800. Popularne, niby niezłe, ale mają przytłaczający bas (jest, ale to nie jest taki bas jakiego się oczekuje). Poza tym są niewygodne, uciskają (mają twarde poduszki, jak dla mnie niedopuszczalne, jeżeli ma się zamiar używać słuchawek codziennie przez więcej niż godzinę). Do desingu, czy wytrzymałości nie mogę się przyczepić, jednak mi nie podpadły.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...