Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

deadZ nie wyszukuje mi serwerów

RaskoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

po nieudanej próbie z newZ  postanowiłem prześiąść się na deadZ,pobrałem wersje 64 bitową ze strony,po czym gdy włączam robi się upadte potem  game data jak klikam następnie na postać i play to nie  wyszukuje mi żadnych serwerów,po prostu ich nie ma  strona jest czynna i nic tam o tym nie wyczytałem.Jakby ktoś mi mógł pomóc z  góry dziękuję.To już 3 emu który mi niedziała help

Opublikowano

jak mam zrobić ssa serwerów skoro ich nie mam na liście OMG,no chyba wiesz jak wygląda lista serwerów do wyszukania ja tam serwerów właśnie nie mam dziwne a pisze serwer status online ?

edit:bardzo proszę o pomoc,z góry dziękuje to już mój 2 czy 3 emu nie działający ma ktoś coś jakiś pomysł

wie ktoś coś jak mi pomóc HELP

Opublikowano

jak mam zrobić ssa serwerów skoro ich nie mam na liście OMG,no chyba wiesz jak wygląda lista serwerów do wyszukania ja tam serwerów właśnie nie mam dziwne a pisze serwer status online ?

edit:bardzo proszę o pomoc,z góry dziękuje to już mój 2 czy 3 emu nie działający ma ktoś coś jakiś pomysł

Daj zdj ekranu z miejscem gdzie masz miejsce na serwery moze cos wpisałeś w wyszukiwarke.

Nie robimy podwójnych postów 

­

Opublikowano

Gra tam średnio 9-10 ludzi.Gra upadła więc nie dziwie się że nie wyszukuję ci serwerów,uważam że powinni zamknąć już ten emulator...

76561198052875550.png

Jeżeli ci pomogłem to proszę o :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...