Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pliki TeamSpeak3 ForTalk.pl & Strona [2014] /temat zawieszony

K-Scripts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Witam, od dłuższego czasu owe pliki leżą u mnie, są w pełni oryginalne, jestem osobą która je tworzyła.

Udostępniam z myślą, że komuś się przydadzą, z tego co pamiętam w plikach było trzeba naprawić rangi kanałowe i to tyle, dodatkowo dorzucam stronę www z roku 2014.

W plikach serwerowych są od razu ikony serwerowe.

Hasło: mpc

Pliki:

DL:

mpc

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/8447eac6f2fe730a9575fef938c44a38f758ca2d7ef74bf0dc5c059cf7385142/analysis/1437988307/

Strona:

DL:

mpc

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/8e0df5a3640323a26598db260b82f213bae77c9df9fc0fb8996b9354d2181462/analysis/1437988074/

Pozdrawiam, KlassKai.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hasło, mpc :DD

Mi najbardziej o ikonki chodzi ale c**j..

­

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

To ktoś powie coś o tej stronie? Mam serwer z tych plików na kompie odpalony, strona na vertrigo, ale jak patrze w niektórych folderach jest .sh np start.sh jak to na windowsie odpalic?

235761444056892195480.gif

Opublikowano

To ktoś powie coś o tej stronie? Mam serwer z tych plików na kompie odpalony, strona na vertrigo, ale jak patrze w niektórych folderach jest .sh np start.sh jak to na windowsie odpalic?

Witaj, być może jest tam też napisany przeze mnie oddzielny status administracji, dokładnie nie pamiętam.

Musisz dokładniej sprawdzić.

Opublikowano

Witaj, być może jest tam też napisany przeze mnie oddzielny status administracji, dokładnie nie pamiętam.

Musisz dokładniej sprawdzić.

Tak, ale mi chodzi o całą strone. Jest tam rejestracja po 1 dniu, odpalam ts, ustawiłem każdy config na 127.0.0.1 ale te boty dalej nei działają.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Podałbyś te najnowsze ikonki z tsforall? Bo widzę ze skończyłeś z nim, a ikonki tam były fajne ;)

Opublikowano

Podałbyś te najnowsze ikonki z tsforall? Bo widzę ze skończyłeś z nim, a ikonki tam były fajne ;)

byłeś ostatnio na tsforall? jeśli tak to masz ikonki na swoim komputerze. napisz na gg, powiem ci jak je znaleźć.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

w jakims sensie kupione. to są ikonki. durne pliki 16x16 pikseli. nie możesz opatentować wzoru więc niech ludzie sobie je biorą i robią z nimi co chcą.

umieszczając je w necie pozwalasz aby to brali. tak samo moje ikonki i każde inne. niestety nie powstrzymasz tego, więc co tracisz.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

w jakims sensie kupione. to są ikonki. durne pliki 16x16 pikseli. nie możesz opatentować wzoru więc niech ludzie sobie je biorą i robią z nimi co chcą.

umieszczając je w necie pozwalasz aby to brali. tak samo moje ikonki i każde inne. niestety nie powstrzymasz tego, więc co tracisz.

Wiem, jeśli ktoś pomyśli weźmie je wszystkie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...