Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Też spotykacie graczy, którzy próbują was wyzywać bez powodu?

dragranis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Macie taki problem? Mnie to już delikatnie mówiąc wkurza. Grałem tylko kilka meczy turniejowych i wciąż jestem unrankedem. Rozumiem jak wyrzucali mnie na początku. Albo totalnie lamiłem albo dobrało mi za dobrych przeciwników. Wtedy miałem złe staty więc rozumiałem to jeśli głosowali za wyrzuceniem mnie z drużyny. Im dłużej gram to tym bardziej jednak dziwię się ludziom. Ot choćby taka sytuacja, staty 18 / 7 / 15 , drugie miejsce w teamie a tu nagle głosowanie za wyrzuceniem mnie rozpoczęte przez typa ze znacznie niższym wynikiem. Wam też się takie sytuacje zdarzają? W związku z tym mam pytanie. Czy jeśli będę tak wyrzucany to system zabezpieczeń valve może dać mi bana na turnieje?

Opublikowano

Nie graj z randomami, to nie ma sensu. Zazwyczaj dobierze Ci jakiś rusków, z szerokimi ubytkami umysłowymi. Wejjdź na jakąś grupę od tego, albo na temat w tym dziale, wspólne granie czy coś takiego, napisz tam że zbierasz ekipe, kontakt i grajcie sobie razem mm. Ja jak sam grałem też nic nie mogłem zrobić. 

Jak jesteś wyrzucany zbyt często z meczy to możesz mieć na nie tymczasową karę, ale nie vaca. Tak samo możesz mieć za wykickowanie zbyt wielu osób, zabijanie swoich etc.

Opublikowano

Nie wiem od czego te randomy zależą ale...

U mnie kumpel wbił orła na randomach.

Tak, spotykam takich co wyzywają bo jak wygrywaja 12:3 to myślą ze w 2 połowie nie zrobi sie ComeBack kiedy mapa np CT a 2 polowa w CT gram.

Ale w teamie przewaznie mam całą 5, zgranie najlepsze wszyscy potrafią grać w swój sposób na swojej pozycji z swoją bronią.

Opublikowano

Ja gram z 3 kumplami i zawsze nam daje jakiegoś randoma. Komunikujemy się z nim, ale gdy nas nie słucha to go wyzywamy albo kickujemy :)

Opublikowano

Grałem tylko kilka meczy turniejowych i wciąż jestem unrankedem.

Co się dziwić, skoro trzeba WYGRAĆ 10 meczy. :P

A ilu graczy-spinaczy i wyzywających spotkałem? Ho ho, ze 3-4 razy więcej niż w samym CS:GO.  xD 

Przykłady w CS:

6673P9d.jpg

UiOVmnm.jpg

0LUKb63.jpg

Ud0B7SK.jpg

mcbiVjc.jpg

No i oczywiście – hit roku :D

6Q4ZwNz.jpg

W podsumowaniu: nie ma co się przejmować. Przyda to się później w życiu, gdy np. jakiś kierowca będzie spinał, że Ty mu nie dałeś wymusić pierwszeństwa na pasach. :)

Opublikowano

Dziwne. Zagrałem sam w sumie dopiero 4 gry i mimo że w dwóch pierwszych nie błyszczałem to nie głosowano o vote kicka. Kolejne dwa wygrałem, a w pierwszym z nich miałem na prawdę upierdliwego łebka, nie wyzywał ale strasznie marudził. Po prostu miałeś pecha.

Opublikowano

Najczesciej jest tak jak mam ruskow w teamie np. 10 rund wszystkie wygrane pod rzad otwieram 11 runde przegralismy bo zginalem a ruscy od razu sie pruja i vote kick naprawde nierozumiem tych ludzi

Opublikowano

Poprostu zwykła patologia. To normalka jest taka w cs w połówce i na zakończenie. Sam niedawno wbilem kałacha 1 (800 godzin 170 coś meczy wygranych, jakby ktoś się pytał że słabo to niech wie że nie jestem pizdeczką jak wszystkie te smurfiki co ojojoj nie mogę wbic rangi to kupuję nowe konto wkurwiam ze 100 osób swoim smurfem i pewnie dalej nie mogę wbić albo valve się lituje i w*******a cię nie wiadomo jak wysoko a ty gadasz że na kogo to mnie daje kurde a potem spadasz i znów, ja spiąłem dupę nie płakałem w silver 2 i siedziałem około pół roku. Dla mnie każdy smurf i boostowany to ścierwo pierdolone które trzeba tępić bo idzie na łatwiznę) a sytuacja nadal jest taka sama jak w silverach i goldach. Kiedy wyskakuje mi taki dupek co płacze to się pytam go czy mówi to każdemu kto gra od niego lepiej? Wtedy jeszcze wogóle zaczyna mnie wyzywać od jebanych cheaterów fake skillów itp. albo zamykają mordę i głupio im się robi bo potem nawet słówkiem nie pisną. Poprostu zalezy na kogo się trafi. Dlatego zawsze gram z kumplami a randomy gram od tak dla funu bo nawet wtedy można spotkać fajnych spoko rusków którzy ogarniają grę i się z nimi na lajcie wygrywa pomimo tego że ciągle pierdoloą po suka blyacku. Samemu zdarza mi się poprostu pierdolnąć i rzucać wyzwiskami na prawo i lewo ale poprostu tego nie da się tego wytrzymać kiedy kto kolejny raz zabija cię ten sam typ w jakiś kosmiczny sposób

Opublikowano

Jak często jesteś wyrzucany z mm? może to Twoja gra pozostawia wiele do życzenia, albo zachowanie? Ja na swoim 2 koncie mam rozegrane z 1k godzin solo w mm i jak się zabija przeciwników i nie wyzywa swoich, to naprawdę nawet jak Ciebie nie lubią, to Cię nie wyrzucą, bo wiedzą, że przegraliby mecz. Przykład? Mam znajomego, który ma avatar (przekreślona flaga Rosji) i ogólnie wyzywa wszystkich ruskich w meczu (nie popieram tego, ale cóż taki jego głupi charakter). Praktycznie co 2-3 mecz gra z nim w teamie przynajmniej 3 ruskich i co? nie wyrzucą go, bo carruje im cały mecz. Krótko mówiąc musisz coś znaczyć w meczu.

Czy jeśli będę tak wyrzucany to system zabezpieczeń valve może dać mi bana na turnieje?

wszystko zależy od tego w jakim odstępie czasowym będziesz wyrzucany. Jak co mecz, to dostaniesz bana, ale czasowego (po kilku dniach jak zejdzie blokada dalej będziesz mógł grać turnieje). Mimo wszystko dla mnie to mało realne, bo żeby być wyrzucanym co mecz, to trzeba się mocno starać (trollować,griefować itd itd.)

Ogólnie odnosząc się do tytułu tematu, to owszem na mm trafiają się przygłupy i ludzie, którzy lubią się dowartościować wyzywając słabszych. Przeważnie to jakieś teamy, albo osoby, które coś tam ogarniają i mają radość z obrażania. Dla mnie to takie podludzie, zwierzęta. Na pierwszym miejscu zaliczałbym graczy z polski.  Jedynym sposobem na zwalczanie takiego bydła jest granie ze znajomymi + użycie komendy cl_mute_enemy_team 1.

Opublikowano

Czy często? Nie, raz chyba zostałem wywalony ( tu akurat się zgodzę, miałem strasznie słabe staty) a za drugim razem próbowali ale było 2 do 2 więc zostałem w grze. Statystyk złych nie miałem, nikogo nie wyzywałem, jak było to możliwe to starałem się jakoś pomóc drużynie więc sam nie wiem.

Opublikowano

Jak w temacie. Macie taki problem? Mnie to już delikatnie mówiąc wkurza. Grałem tylko kilka meczy turniejowych i wciąż jestem unrankedem. Rozumiem jak wyrzucali mnie na początku. Albo totalnie lamiłem albo dobrało mi za dobrych przeciwników. Wtedy miałem złe staty więc rozumiałem to jeśli głosowali za wyrzuceniem mnie z drużyny. Im dłużej gram to tym bardziej jednak dziwię się ludziom. Ot choćby taka sytuacja, staty 18 / 7 / 15 , drugie miejsce w teamie a tu nagle głosowanie za wyrzuceniem mnie rozpoczęte przez typa ze znacznie niższym wynikiem. Wam też się takie sytuacje zdarzają? W związku z tym mam pytanie. Czy jeśli będę tak wyrzucany to system zabezpieczeń valve może dać mi bana na turnieje?

Ja tak robię dla sportu. A największy ubaw jest kiedy wyrzicany ma logo virtusow na awatarze
Opublikowano

Nie wiem, co chcecie od ruskow. Mili ludzie, już dwa razy miałem full ruskow w teamie i easy win.

Tez uwazam ze ruscy sa fajni ;) powyzywamy sie a potem mowimy sobie gj :) a znajac angliak to mute  po gierce, 10 meczy z ruskami 10 winow poprostu te goldziki i silverki sie prują do ruskow bo uwazaja ze sa lepsi od nich i to przez nich nie moga wyjsc z silvera 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Jak często jesteś wyrzucany z mm? może to Twoja gra pozostawia wiele do życzenia, albo zachowanie? Ja na swoim 2 koncie mam rozegrane z 1k godzin solo w mm i jak się zabija przeciwników i nie wyzywa swoich, to naprawdę nawet jak Ciebie nie lubią, to Cię nie wyrzucą, bo wiedzą, że przegraliby mecz. Przykład? Mam znajomego, który ma avatar (przekreślona flaga Rosji) i ogólnie wyzywa wszystkich ruskich w meczu (nie popieram tego, ale cóż taki jego głupi charakter). Praktycznie co 2-3 mecz gra z nim w teamie przynajmniej 3 ruskich i co? nie wyrzucą go, bo carruje im cały mecz. Krótko mówiąc musisz coś znaczyć w meczu.

wszystko zależy od tego w jakim odstępie czasowym będziesz wyrzucany. Jak co mecz, to dostaniesz bana, ale czasowego (po kilku dniach jak zejdzie blokada dalej będziesz mógł grać turnieje). Mimo wszystko dla mnie to mało realne, bo żeby być wyrzucanym co mecz, to trzeba się mocno starać (trollować,griefować itd itd.)

Ogólnie odnosząc się do tytułu tematu, to owszem na mm trafiają się przygłupy i ludzie, którzy lubią się dowartościować wyzywając słabszych. Przeważnie to jakieś teamy, albo osoby, które coś tam ogarniają i mają radość z obrażania. Dla mnie to takie podludzie, zwierzęta. Na pierwszym miejscu zaliczałbym graczy z polski.  Jedynym sposobem na zwalczanie takiego bydła jest granie ze znajomymi + użycie komendy cl_mute_enemy_team 1.

Akurat nie zgadzam się bo połowa moich znajomych to ludzie poznani z solo mm którzy są bardzo mili. Nawet inni gracze mają bardzo dobre zdanie o polakach że są mili nie wyzywają nie cheatują i nawet jak źle im idzie to mają dobry humor i rozwalają system swoim zachowanie tak że przez pół meczu jest pompa non stop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...