Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sss

Mizun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomyliłeś dział z giełda, a co do pracy, to bardzo mi się podoba

Opublikowano

Pomyliłeś dział z giełda, a co do pracy, to bardzo mi się podoba

Przedstawiam pracę do oceny, a to że jest na sprzedaż nie jest jakimś tajnym faktem :D

QTIn6VZ.png

Opublikowano

A, no tak, bo trudno te obiekty wyciągnąć xD

Obiekty wyciągnąć łatwo, skomponować całe miasto by wyglądało w ten sposób już nie.

Wierz mi troszkę siedzę w mapach do metina.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Obiekty wyciągnąć łatwo, skomponować całe miasto by wyglądało w ten sposób już nie.

Wierz mi troszkę siedzę w mapach do metina.

Ojj uwierz że bardzo łatwo..

W dodatku kilka serwerów polskich jak i zagranicznych już je wykorzystuje. 

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ojj uwierz że bardzo łatwo..

W dodatku kilka serwerów polskich jak i zagranicznych już je wykorzystuje. 

To trochę tak jakbyś chciał nauczyć ojca robić dzieci.

Dokładnie wiem jakie serwery wykorzystują moje miasta, bo sam je im sprzedawałem.

Tych nie wykorzystuję żaden bo jedyne miejsce w którym się znajdują, to mój dysk.

Uwielbiam ludzi, którzy wiedzą lepiej ode mnie, co robię i komu to udostępniam ;)

PS. Ja oceniam czy łatwo komuś coś stworzyć po owocach jego pracy, u Ciebie niestety ich nie dojrzałem, jeśli istnieją to mnie na nie nakieruj.

@loyd. to są miasta które stworzyłem sam, nie wiem skąd taki wniosek.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

To trochę tak jakbyś chciał nauczyć ojca robić dzieci.

Dokładnie wiem jakie serwery wykorzystują moje miasta, bo sam je im sprzedawałem.

Tych nie wykorzystuję żaden bo jedyne miejsce w którym się znajdują, to mój dysk.

Uwielbiam ludzi, którzy wiedzą lepiej ode mnie, co robię i komu to udostępniam ;)

PS. Ja oceniam czy łatwo komuś coś stworzyć po owocach jego pracy, u Ciebie niestety ich nie dojrzałem, jeśli istnieją to mnie na nie nakieruj.

@loyd. to są miasta które stworzyłem sam, nie wiem skąd taki wniosek.

Sprzedawałeś je Teriosowi i Invorii (tak jak napisałeś), dlaczego od razu próbujesz brnąć w to, że próbuje Ciebie hejtować?

Napisałem tylko że nie problem wyciągnąć te miasta (przykład; terios).

Sprawdź zagraniczne serwery, wtedy dowiesz się czy aby na pewno są to serwery którym sprzedawałeś. (aktualnie wymienione dwa)

Nie dyskutujemy tutaj o mnie, bo ja kompletnie nie znam się na tworzeniu map czy tam obiektów.

Druga kwestia jest taka, iż napisałeś że miasta są Twoje, a jestem w 100% pewien że są one exportowane z innej gry.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...