Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DayZ] Net-DayZ

#Demon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo! Chciałbym Wam zaprezentować serwer Net-Dayz! Serwer jest w trakcie budowy, Start jest zapowiedziany dziś o 20:00 jeżeli zdążymy.. Wkładamy w ten serwer serce i pracujemy tak by był jak najlepiej zrobiony i dopracowany siedzimy nad nim dosłownie 24/7, i myślę ze efekt Wam się spodoba :) Podsyłam oczywiście ss'y naszej pracy nad mapą nie pokaże tutaj wszystkiego tylko małe urywki.. Ale mogę Wam zapewnić ze będzie co zwiedzać/lootować :)

1ttVFh.jpg

OSWzDO.jpg

Właściciele :

-NetSkyyy

-DemonVare

Admini :

-

-

Support :

-

-

MOD-CHAT :

-

-

Mapperzy :

-DemonVare

-CenZura

Ogłaszamy event! Na starcie serwera wylosujemy 4 osoby którym rozdamy po 1 dużej bazie (Oczywiście przypisujemy je na grupę..) O raz będą zrzucane Patrioty czy skrzynki z rzeczami, więc nie będzie siedzenia tylko na Arei :D

START SERWERA : 

PONIEDZIAŁEK 27.07.15 O GODZINIE 20:00!

Wszelkie pytania tutaj na dół.. :)

Opublikowano

Polecam Ci usunąć VSS skrypt na respienie pojazdów i napisać własny prosty.

Dlaczego ? VSS zbędnie zawala system tworząc pojazd , tak samo nie resp broni(pojazdów jezeli byś chciał) wprost z panelu admina - błędy w bazie danych.

Pamiętaj także by ograniczyć ilość obiektów w jednym miejscu widoczności 1os do 350 , wtedy nie będzie problemu z ścinkami. 

Opublikowano

Ale o 20 tak samo?

Moge jeszcze prosić o ip? Mam jakiś Net-DayZ darmowe bazy dla 9 pierwszych osób :P i nie wiem czy to ten :P

I mam takie pytanko czy byś podał hasło na pw i bym mógł się sprawdzić na Admina?

Widze że teraz nad nim pracujecie :P

Opublikowano

Tak to ten. hasła nie podamy w 2 osoby sobie radzimy :) Jedynie możesz pogadać z nami na TSie : 151.80.146.85:1315 I dowiedzieć się poszczególnych rzeczy. A co do Adminów/Supportów/Mod-Chatów Tylko i wyłącznie będzie można podanie napisać na forum. ;)

Opublikowano

START SERWERA DZIŚ O 20:00! ZAPRASZAMY!

IP SERWERA : 88.199.98.117:22003

IP TSA SERWEROWEGO : 178.217.186.86:9956​

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

W związku ze zmianą w dziale, autorzy prezentacji muszą odświeżyć ją przynajmniej raz w miesiącu. Informacja o zmianach znajduje się tutaj.

Brak zainteresowania autora publikacją przez okres powyżej miesiąca. Jeśli nadal jesteś zainteresowany prezentacją, to napisz prywatną wiadomość.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...