Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 100 zł

PZIVE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Musze kupić sobie nowe słuchawki, budżet niestety niewielki 100 zł, zależy mi na tym żeby było słyszeć kroki przeciwników. Mikrofon zbędny, bo go mam. Zastanawiam się nad tymi - http://www.mediaexpert.pl/sluchawki-nauszne/sluchawki-philips-shl-3060bk-00,id-260231?gclid=CjwKEAjwitKtBRCt3uOYsY2v7FASJACJU5XsB-wM9kKqkuPW1z-8Wr37sovS7t4-Vba9tWdISDTDMRoCBkTw_wcB&gclsrc=aw.ds/ 

Mogą być? 

Opublikowano

Najlepiej napisz w dziale audio, bo tam dostaniesz bardziej szczegółowe informacje, a ode mnie to mogę powiedzieć, że do CS'a z tańszych najbardziej polecane są Superluxy.

Opublikowano

polecam creative fatal1ty co prawda masz mikrofon w nim ale mozesz w każdej chwili go wyciągnąc ze słuchawek mam te słuchawki 4 miechy i nie mam do nich fajne są bo słychać kroki lewo prawo i są w c**j głośne tylko po dłuższym użytku będzie ci się wydawało, że są ciche bo twoje uszy przywykną do nich ale wszystko fajnie tłumi otoczenie tylko jak je kupujesz to uwazaj zebys nie jeździł krzesłem po kablu bo ja tak zepsułem swoje i teraz mam 2 pare ale nie są drogie ja kupiłem w euro za 119 zł

Opublikowano

Popatrz, że przewód ma 1.2m

Do przodu obudowy byś musiał podłączyć.

A nie lepiej z SONY takie jak tamte tylko będzie­ pewność, że są lepsze? Ja takie mam i jestem bardzo z nich zadowolony

Są dobrze wykonane i są lekkie (nie jakieś *****)

Takie przewodowe albo bezprzewodowe

Ja mam przewodowe

Link (przewodowe): http://www.mediaexpert.pl/sluchawki-nauszne/sluchawki-sony-mdrrf811rk-bezprzewodowe-czarne,id-235153

Link: (bezprzewodowe): http://www.mediaexpert.pl/sluchawki-nauszne/sluchawki-sony-mdrzx310b-czarne,id-235133

Opublikowano

grV82.jpg

To integra czy co  ?

Integra - karta dźwiękowa wbudowana w płytę główną. Wystarczy zobaczyć gdzie podłączasz głośniki z tyłu kompa :v (przednie gniazda to też integra)

@ Down

Skoro laptop to po co się pytasz, wiadomo, że zintegrowana ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

nie kupuj słuchawki bezprzewodowe bo mają opóźnienia w grach

Jak się gra w bezprzewodowych za 100zł, to się nie dziw, że są c*****e i mają opóźnienia... W Jabra Revo bezprzewodowych miałem 0 opóźnień, więc jeśli nigdy nie miałeś słuchawek bezprzewodowych za trochę większą sumę, to się nie wypowiadaj...

@

Do 100zł mało jest w sumie jakichś bardziej sensownych rzeczy, sam polecam Superluxy HD681, według mnie lepsze od fatal1ty(te drugie były mało wygodne, szczególnie przy dłuższym siedzeniu przed kompem).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...