Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]League of Legends / 30 Poziom / Brąz II / 47 Skinów / Dużo RP/PŻ

Mr.Madness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

qELlfCi.png

Nazwa rzeczy: Konto w kultowej grze League of Legends

Metoda kontaktu: PW na MPC Forum lub gmail: [email protected]

Opis rzeczy: Witajcie, mam na sprzedaż lub też wymianę konto w kultowej grze League of Legends.

Konto może nie posiada dużej dywizji ale można na nim osiągnąć wszystko, jeżeli tylko jesteś dobrym graczem i nigdy się nie poddajesz lubiąc w tym wyzwania.

Niczym się nie martwcie ponieważ konto za wygraną grę rankingową dostaje (20LP+) i na dodatek mamy wakacje, więc konto po wbiciu np. Golda + będzie dużo więcej warte z tymi skinami.

Nie było nigdy banowane, lub też karane więc nie musicie się niczym przejmować ponieważ konto jest czyste jak łza.

Osoba która nabędzie konto będzie zadowolona ponieważ jest na tyle RP żeby zmienić sobie nick i kupić jednego skina.

Oczekiwana oferta/cena: Konto mogę wymienić za jakieś itemki lub postać w grze Aion Online (Barus/Asmo).

Mogę również sprzedać (cena do uzgodnienia na PW) lub wymienić na jakieś konto w innej fajnej i wartej uwagi grze.

Zdjęcia/Inne informacje:

Konto i Statystyki

9e18fn9.png

HIXvpmm.jpg

Skórki 

9e18fn9.png

Ah1ph8A.jpg

Ikony Przywoływacza

9e18fn9.png

RTgoFsx.png

GzgCng7.png

Ayyjlq4.png

Runy (trzy strony)

9e18fn9.png

6FP2WIB.jpg

Bohaterowie

9e18fn9.png

UNv2dvu.jpgRZqqPo9.jpgJaDinps.jpg

Jeżeli macie jakieś dodatkowe pytania, śmiało proszę pisać w temacie a ja postaram się jak najszybciej na nie odpowiedzieć.

Opublikowano

Nie napiszę ile dokładnie jest RP i PŻ ponieważ dbam o swoją anonimowość w grze stworzoną przez firmę Riot. Tak jak pisałem w pierwszym poście, można na spokojnie zmienić sobie nick za RP i kupić skina.

Opublikowano

Zależy mi trochę na czasie więc jakbyś mógł to proszę o jak najszybszą odpowiedż :)

@Ameba69 już ci odpisałem na PW.

mozesz napisac przyblizona cene tutaj?

@1373230489-U611928.pngWeeZy` takie sprawy omawiam na PW.

P.S.

Konto jest bardzo dobre pod wakacyjnego Smurfa  ;) jeżeli jesteś dobrym graczem, możesz jeszcze na nim zyskać.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...