Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam skryptu lub pluginu na LvL.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , szukam takiego czegoś jak LvL :D

Opiszę co miałby takie coś posiadać :

- Nabijać level można było by tylko poprzez zabijanie potworów :D

- Określone bronie by wymagały większego levela jak i pancerza [ Czyli wszystkie miecze oprócz drewnianego , Wszystkie siekiera , i pancerze oprócz skórzanego ]

- żeby nad każdym nickiem było np NICK LVL jak i na chacie !

Z góry dzieki !

Opublikowano

W dzisiejszych czasach ceniona jest oryginalność. Polecam załatawić sobie technika albo samemu napisać plugin w tym stylu :)

qTyp0z6.png

Opublikowano

W dzisiejszych czasach ceniona jest oryginalność. Polecam załatawić sobie grafika albo samemu napisać plugin w tym stylu :)

@1361622928-U485574.pngDyloN chyba miałeś na myśli technika ? :D

@ref :D

Opublikowano

Miałem taki skrypt dodawał autorskie LvL zazabicie mobów pasywnych, agresywnych, gracza i mobów alt. czyli Zombie 3P dawał więcej Xp niż zwykły Zombie.

Poziomy były widoczne na czacie, oraz pod komendą /poziom

Dało się ustawić wszystko, od message po ilość XP za danego moba

Co do mieczy także miałem :D gracz mógł "starać" się bić diamentowym mieczem ale nie zadawał obrażeń [anulowanie akcji]

Tylko u mnie miecze miały nazwy ale przerobienie go na żelazny, diamentowy i złoty nie zajmie dłużej niż 10minut.

Lecz jest mały problem, kod mam tylko w głowie już tylko, ponieważ hosting usunął pliki i skasowali mi skrypty

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...