Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wam też laguje cofa itp ?

x.iksik.x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.W tym temacie chciałem się was zapytać czy wy też macie cofki (idziecie i nagle cofa was 4-5 razy do tyłu i w efekcie stoicie w miejscu) ? Gram na zmniejszonych ustawieniach i chodząc po mapie nie odczuwam lagów i tu 2 pytanie czy wy też macie problem z zabiciem kogoś pochodnią ? :D Może to śmiesznie brzmi bo pewnie macie już niezłe itemy :D Ale ja kupiłem rusta przed chwilą i mam 2 godziny na zwrot pieniędzy przez steam i właśnie dlatego pytam bo nie wiem czy to wina mojego sprzętu czy tego że rust jest wersją alfa.Czekam na wasze odpowiedzi.

Opublikowano

Przede wszystkim kwestia "cofek" może być bezpośrednio powiązana z serwerem na którym grasz(polecam wchodzić na serwery europejskie, oczywiście jeśli mieszkasz w europie :D), zwróć uwagę na jego ping, najlepiej aby był on jak najmniejszy.
Oczywiście istnieje mozliwosć, że to Ty masz/miałeś problem z łączem, tak czy inaczej nie sądzę aby była to wina sprzętu jaki posiadasz(ufam, że przed zakupem sprawdzałeś minimalne wymogi).
Druga sprawa jest taka, że Rust jak dobrze wiesz jest w wersji Alfa i miewa czasami przycinki, szczególnie w momencie zwiedzania mapy, czy w trakcie pojedynku.
Z tego co mi wiadomo nawet na najlepszych sprzętach potrafi ostro zawiesić rozgrywke na kilka sekund i choć zdarza się to znacznie rzadziej i trwa krócej niż na Low End PC, to jednak ma miejsce.
Jesli zdecydowałeś się nie zwracać Rusta, to pamiętaj o tym, że Rust jest aktualizowany w każdy czwartek, więc jeśli aktualnie masz z czymś problem równie dobrze za tydzień możesz tego problemu już nie mieć.

Co do pochodni.. nie jest to najlepsze narzędzie do zadawania komuś obrażeń, choć ukatrupić się da pod warunkiem, że jesteś uparty, a przeciwnik się nie rusza :D

mqdefault.jpg
Rest in Peace
Big Up!

Opublikowano

Tak sprawdziłem minimalne wymogi i gra śmiga mi na ustawieniach tych 3 nad fast tyle że mam tam minimalne lagi.Dlatego gram na fast i pod klawiszem F2 trochę zmniejszyłem ustawienia żeby grało się płynnie i oko się trochę cieszyło :D Co do pochodni to właśnie miewałem już tak klika razy że ktoś mnie zabił pochodnią a ja nawet nie mogłem go trafić nie wiem czy to wina mojej czułości czy że nie ogarniam jeszcze stylu poruszania się i walki.Trochę mnie to dlatego zniechęciło tym bardziej że na razie gram sam.W takim razie dzięki za odpowiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...