Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AgBot-Pierwsza polska strona bota

Posio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam założyłem stronę o AgBocie i szukam chętnych którzy chcieliby mi pomóc w dalszym tworzeniu tej strony. Szukam kogos kto sie na tym zna.

jeżeli strona zyska nowych użytkowników lub się rozrośnie ufunduje lepszy serwer . Chcę zrobić tę stronę ponieważ nigdzie takiej nie widziałem w polskim wydaniu, a na pewno niektórym by się przydało ponieważ byłyby tam zawsze najnowsze wersję bota itp.

Jeśli jest ktoś chętny proszę wpisywać się pod tematem.

Jeżeli znaleźliby się chętni ustalimy wtedy wygląd strony etc.

Strona jest na skrypcie Extreme-fusion ponieważ nie am z nim problemów i jest wszechstronny. Czyli strona jest bardzo prosta w obsłudze.

Proszę mnie nie zniechęcać tekstami: "poco to, przecież ejst tego pełno"<--TAK MOŻĘ I JEST TEGO PEŁNO ALE NA PEWNO BY SIĘ PRZYDAŁA TAKA CZYSTA STRONA BEZ ZBEDNEGO SZUKANIA I PISANIA O JAKĄŚ TAMNNOWĄ WERSJĘ BOTA.

Opublikowano

Kazdy kto chce pomoc wejsc na www.agbot.unl.pl is ię zarejestrować.

Pozniej anpisać mi w tym tutaj temacie czym chcecie się zajmować (musicie dosyć o tym wiedzieć) i podać swój nick jak się tam zarejestrujecie.

Opublikowano

ja też sie dołączam

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Weteran
Opublikowano

Ja się dołączam do tego w 200%. Znam Agbota od podszewki. Stworzyłem nawet pare tutoriali.

...

• Dodaj nową pozycję...