Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z VAC

adrian123451251

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na początku chciałbym zapytać czy steam ma takie coś jak baze logowań i IP ? I czy jest możliwość odwołania się od bana gdy nie ja grałem?

Pytam, gdyż zaistniała taka sytuacja że gdy grałem kiedyś u kolegi to dałem na zapamiętanie hasła przy logowaniu (tak musiało być skoro nie wylogowało) wyjechałem na 10 dni i gdy wczoraj wróciłem okazało się, że od 11 dni mam VAC na CS:GO. Od razu zacząłem pytać co jest grane, wtedy tłumaczył się, że info miał na mapie nuke że gościu na gnieździe siedzi i skanował ale potem przyznał się że hakował śmieć jeden i tu jest moje pytanie czy jest szansa na odwołanie się od bana z powodu że to nie ja grałem tylko ktoś inny. W końcu mogliby dojść tego po adresach IP jakie mają w bazie prawda? Jest jakaś szansa na to czy nie ma? 

Proszę nie pisać głupio że to ja cheatowałem i przyznać się nie chce, bo mi szkoda byłoby 40 euro jakie jest zamrożone na tym koncie.

Z góry dziękuje za wszelaką odpowiedź :)

Opublikowano

Tak, Steam posiada historię logowań adresów IP.

Nie, nie dasz rady odwołać się do bana, że kolega grał. To tylko twoja wina, że dałeś mu dostęp do twojego konta, którego powinieneś mieć dostęp tylko ty. Więc jedyne co możesz zrobić to pójść na VACacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...