Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, istnieje szansa na wznowienie strony :).

Tak, do 2 tygodni powinienem odzyskać dostęp do domeny.

Home.pl nie dotrzymało umowy i przez problemy z bazą po ich stronie muszę zmienić usługodawcę, ponieważ od 4 miesięcy nic z tym nie robią, a pisać i dzwonić do nich można codziennie. Jak się z tym uporam ruszam z poradnikami, bo aktualnie przez te problemu nic nie mogłem zmienić i napisać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Strona powraca, lecz ze względu na brak czasu nie będę dodawał poradników i postanowiłem wrzucić tylko stronę ze spisem na cba, aby była cały czas.

Zaktualizuje jeszcze listę permisji w najbliższym czasie.

Zapraszam na xyz

Możliwe, że zaktualizuje link, ale przerw w dostępie nie będzie i zastosuje przekierowanie.

Temat zaktualizowałem.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Zapomniałem napisać, w czerwcu sprzedałem cały spis i stoi to teraz u kogoś innego.

Plany miał fajne odnośnie strony, lecz coś mu się chyba stało i nie kontynuuje tego.

xyz

Mimo tego, że go nie ma, kasa z tych 2 dodatków co dodał przychodzi do mnie.  B)

Opublikowano
Dnia 26.11.2016 o 20:15, Norczan napisał:

Zapomniałem napisać, w czerwcu sprzedałem cały spis i stoi to teraz u kogoś innego.

Plany miał fajne odnośnie strony, lecz coś mu się chyba stało i nie kontynuuje tego.

xyz

Czarek któremu sprzedałem cały spis niestety odszedł, a szkoda ponieważ plany odnośnie tsool.pl miał konkretne i kibicowałem mu, aby to stworzył.

Wrzuciłem ponownie na hosting cba, komuś się na pewno przyda.

xyz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...