Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaveNetwork

chalka13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer będzie nudny z powodu dużego dropu oraz małej ilości przedmiotów na gildie.

Dlaczego zamykasz?

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Prezentacja Super, ale proponuje zmniejszyć wszystkie dropy, zwiększyć itemki na gildie, i nie wiem jak jest ale suuper by było gdyby były frakcje zamiast gildii. Już bardzo dawno nie widziałem serwera z pluginem na frakcje. 

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Serwer będzie nudny z powodu dużego dropu oraz małej ilości przedmiotów na gildie.

Dlaczego zamykasz?

Myślałem, że mi sie pomyliły tematy ;) 

Opublikowano

Prezentacja estatyczna i zachecajaca, ale zaskakuje mnie taki wysoki drop. Jak dla mnie to zbytnie ułatwienie. W ten sposob zabawa szybko sie znudzi. Licze jedna na to ze beda czesto jakies eventy.

images.jpg

Opublikowano

Prezentacja Super, ale proponuje zmniejszyć wszystkie dropy, zwiększyć itemki na gildie, i nie wiem jak jest ale suuper by było gdyby były frakcje zamiast gildii. Już bardzo dawno nie widziałem serwera z pluginem na frakcje. 

Zamiast frakcji są przecież Gildie, to to samo :D

Prezentacja estatyczna i zachecajaca, ale zaskakuje mnie taki wysoki drop. Jak dla mnie to zbytnie ułatwienie. W ten sposob zabawa szybko sie znudzi. Licze jedna na to ze beda czesto jakies eventy.

Spokojnie juz drop zmniejszamy na waszą prośbę, aktualizacja zaraz sie pojawi ! :) 

Opublikowano

Myślałem, że mi sie pomyliły tematy ;)

Ok

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Zmniejsz drop. Brakuje serwerów takich jak kiedys. Teraz te serwery MEGA DROP gdzie po 15 minutach masz juz wszystko i niema co robic :/  Ksiązki daj 0.8%.
Popracuj nad dropem. Nie martwcie sie o graczy. Daj trudniejsze itemy na gildie. 

Opublikowano

AKTUALIZACJA! NOWY SS Z DROPEM ORAZ ITEMY NA GILDIE ZMIENIONE OD TERAZ: 

SZMARAGDY - 64

DIAMENTY - 32

TNT - 48

ZELAZO - 64

DLA VIP'A

SZMARAGDY - 32

DIAMENTY - 20

TNT - 16

zelazo 32

SERWER WYSTARTOWAŁ! :) ZAPRASZAMY! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...