Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terraria Hardmode (pytania)

Zenon57689

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, juz dawno nie gralem w Terrarie, wiec pozapominalem paru rzeczy, a mianowicie:

1. Po zabiciu Wall of Flesh nowe rudy pojawiaja sie same czy musze isc do crimson i zniszczyc demon altar (czy jak sie nazywal ten "crafting")

2. Jakie sa kryteria do inwazji Piratow

3. Dacie mi przepisy na mikstury dobre do walki z hardmodowymi bossami?

4. Nowy hardmodowy mob, wygladajacy jak Dżin, jak z nim walczyc( jakie itemy sa na niego dobre, czy lepsza magia czy miecz?) Bo mam taki swiat dziwny w tej grze, ze pustynia zmieszala mi sie z The Hallow i Crimson, wiec on troche preszkadza w walce (zwlaszcza gdy zrespi sie jak zwykle kilka tych Dżinow)

Opublikowano

@Zenon57689

1. Tak, musisz iść zniszczyć Demon Altar

2. Musisz mieć Hardmod i podczas zabijania mobów z oceanu może dropnąć Ci mapa do przyzywania.

3. http://terraria.gamepedia.com/PotionTutaj masz cały spis. To zależy jaką grasz klasą.

4. Mógłbyś podać dokładną nazwę po angielsku, bo nie mogę tego znaleźć :P

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Opublikowano

Kryteria do inwazji piratów to co najmniej jeden rozwalony Altar. Szanse to 1/30 każdego ranka dla pierwszej inwazji i 1/50 dla kolejnych.

Ten mobek to prawdopodobnie Desert Spirit, rzeczywiście może denerwować. Spawnuje się tylko po corruptowej stronie pustynii, rozwiązanie: powylewaj wode święconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...