Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinie.

xDonSeva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

easypeasy na pewno jest zaufane, tamtej drugiej nie znam B)

84 zł za awp asiimov zaprawioną? Czy to nie jest jednak za tanio? Myślę, że to fake jednak

Opublikowano

84 zł za awp asiimov zaprawioną? Czy to nie jest jednak za tanio? Myślę, że to fake jednak

taka to kosztuje 20 euro na steamie, a płaci się jakoś 80%, więc to dobra cena :-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

taka to kosztuje 20 euro na steamie, a płaci się jakoś 80%, więc to dobra cena :-)

Ale ceny są na prawdę za korzystne żeby nie był to fake. Więcej by na tym stracili niż zarobili.

Opublikowano

Ale ceny są na prawdę za korzystne żeby nie był to fake. Więcej by na tym stracili niż zarobili.

sprawdź sobie ich fanpage na facebooku, tam masz opinie ludzi :)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

sprawdź sobie ich fanpage na facebooku, tam masz opinie ludzi :)

Okej, może się skuszę na pare skinów z tej stronki ;). Wielkie dzieki za pomoc ! Pozdrawiam 

EasyPeasy jest zaufane. Kupiłem na niej AWP Asiimov Zaprawioną + AK niebieski laminat st i obydwa skiny dostałem. 

EBV3Slf.png

a powiedz mi jak to wygląda z jakością skinów ;3 Awka jakaś ładna czy taka wiesz... ^.^

Opublikowano

Okej, może się skuszę na pare skinów z tej stronki ;). Wielkie dzieki za pomoc ! Pozdrawiam 

a powiedz mi jak to wygląda z jakością skinów ;3 Awka jakaś ładna czy taka wiesz... ^.^

Własnie AWP dostałem z lookiem FT + nametag i kilka naklejek tak samo ak z naklejkami. Randomowo.

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...