Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AW] Lagi przy stacie mapy na multiplayer (Defender, Instinct, Recovery)

Xtronix856

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie do was bo problem jest dość dziwny.

Odpalam coda aw mp

Dołączę się do gry

Odpala sie mapka iiii mega lag później przez jakąś 1-3 min potrafi lagować a po tym czasie puszcza i jest powiedzmy stałe 91fps

Są tylko 3 mapy na których tak sie dzieje (Defender, Instinct, Recovery)

Na singlu te same ustawienia nie było takich problemów. Wszystko pięknie ładnie chodziło a multi coś nie ten...

Sprzęt na ultra może nie pociągnie ale na wysokich powinien

*PS jeżeli ktoś chce mi pisać jak w configu zmienic (MaxPing= ) to już to zmieniłem. Ale nie w tym rzecz.

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

Lagi w sensie internet ci przymula czy może od strony kompa? Jak to pierwsze to może internet ci nie wytrzymuje.

Opublikowano

Myślę że internet nie ma tu nic do rzeczy.Kolega napisał że laguje mu tylko na kilku mapach.Zastanawiałem się nad tym tematem i nie wiem jaka jest tego przyczyna,pliki nie są uszkodzone na pewno ponieważ COD by nie wystartował i poprosiłby o sprawdzenie plików. Możliwe że to coś od strony komputera ale tak jak wyżej napisałem nie wiem skąd mógł się pojawić ten problem

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...