Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10 - może ktoś napisać coś więcej na jego temat?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakiś msc temu zarezerwowałem sobie win 10  może ktoś mi więcej poweidzieć o tym systemie ? czy będzie to darmowe i wgl plusy i minusy  aktualnie mam win 7

post-1149920-0-71984600-1437907745_thumb.jpg

Opublikowano

+ DirectX12

+ szybsze działanie

+/- nowe menu Start

- na razie może nie być sterów :P

i według mnie: - wygląd

Uaktualnienie będzie darmowe dla userów Windows Insider i posiadaczy legalnych Win 7 i Win 8.1 dla użytkowników domowych

~ Skonfiguruję serwer, napiszę program - więcej informacji tutaj ~

Opublikowano

+ DirectX12

+ szybsze działanie

+/- nowe menu Start

- na razie może nie być sterów :P

i według mnie: - wygląd

Uaktualnienie będzie darmowe dla userów Windows Insider i posiadaczy legalnych Win 7 i Win 8.1 dla użytkowników domowych

A co jeeli jestem w insiderze a nie mam wgranego win? xD nie chce mi sie wgrac windowsa 7 z keyem potem wgrywac gruba i aktualizowac 7 do 10 i wole odrazu 8 industry pro na 10 zaktualizowac (wtedy na 90% grub zostanie)
Opublikowano

Skoro się zarejestrowałeś i testowo używałeś dostaniesz system za darmo w podstawowej wersji. 

Nie dostaną za to nigdy tylko użytkownicy pirackich wersji systemów z fake kluczami i aktywatorami , tak samo z  w8 bez aktualizacji do w8.1

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A co jeeli jestem w insiderze a nie mam wgranego win? xD nie chce mi sie wgrac windowsa 7 z keyem potem wgrywac gruba i aktualizowac 7 do 10 i wole odrazu 8 industry pro na 10 zaktualizowac (wtedy na 90% grub zostanie)

To niedostaniesz pełnego WiN 10 :p

Mam 8.1 i wg mnie to najładniejszy i najlepszy Windows

~ Skonfiguruję serwer, napiszę program - więcej informacji tutaj ~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...