Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwiązanie Problemu Z Atlantydą I Hell V2 Na Prywatnych Serwerach.

rossan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż pogrzebałem trochę i na elitepvpers znalazłem dość interesujący temacik, szczególnie dla osób

mających problem z mobami w Atlantydzie czy w przypadku yt2game z mobami w HellV2

Otóż pobieramy tę paczuszkę

http://w788.wrzuta.pl/plik/1xCJW4wbcEh/atlantyda_hell_v2_patch

Skanik:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/fd7dd702170af19919cae7c4b6589d43c24787f2e6822cc0cecaf2f9ada6e7b4-1273253759

wypakowujemy ją do folderu z metin2 z 2008 roku zamieniamy pliki miles, po czym klikam patcher.exe, który zaktualizuje nam bazę danych.

Proste.

Pozdrawiam

Opublikowano

Serio jest wirus?

Prosze o wiecej info.

Zaryzykuje...aha i jeszcze jedno ten patch akrualizuje wszystko? czy tylko ta atlante v2 itp czy np zrobie zolta mozene i kazy ja bedzie mial?

924311435238924692604.png

Opublikowano

...czy tylko ta atlante v2 itp czy np zrobie zolta monete i spolszcze kd to kazdy ja to bedzie mial na moim spol (tzn bedzie widzial zolta monetke spol kd jak wezmie moje spolszczonko)

PISZE JESZCZ RAZ bo nie kazDY CZYTA DO KONCA

924311435238924692604.png

Opublikowano

...czy tylko ta atlante v2 itp czy np zrobie zolta monete i spolszcze kd to kazdy ja to bedzie mial na moim spol (tzn bedzie widzial zolta monetke spol kd jak wezmie moje spolszczonko)

PISZE JESZCZ RAZ bo nie kazDY CZYTA DO KONCA

no więc nie wiem, otóż ja osobiscie skopiowalem pliki monster and lib,(z chinskiego clienta, aby spolszczyc sobie atlantyde i hell v2) a ten temat oparty jest na temacie z elitepvpers;p komentarze byly pozytywne wiec raczej powinien działać bez zarzutu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...