Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] DZAutoSave V0.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc! Chcialbym upublikowac moj pierwszy skrypt

Jego funkcje sa bardzo fajne co ma zobaczysz ponizej

KOMENDY:

/Save - Pokazuje jakie sa komendy!

/SaveAll - Reczny zapis swiata!

/SaveMob - Reczne zabijanie mobow!

/SaveDrops - Reczne usuwanie itemow z ziemi!

FUNKCJE:

Co 10 minut automatycznie Zapisuje caly swiat!

Zapisuje rowniez itemy graczy!

Zabija wszyskie moby!

Zmniejsza Lagi!

CO BEDZIE:

Auto Backup - Prawdopodobnie za tydzien!

Automatyczne usuwanie itemow z ziemi - Prawdopodobnie za 3 dni!

BUGI:

Narazie jeszcze nie zauwazylem!

DOWNLOAD:

http://pastebin.com/4iRc1W6r

Opublikowano

Nawet niezły , nie będzie zasmiecania pluginami na zapis swiata i usuwania itemów z ziemi . Zauwarzyłem błąd ortograficzny , zdarza się ;) 

Opublikowano

Nawet niezły , nie będzie zasmiecania pluginami na zapis swiata i usuwania itemów z ziemi . Zauwarzyłem błąd ortograficzny , zdarza się ;)

Wiesz k***a jak działa plugin na zapisywanie świata (np. AutoSaveWorld)? No jeżeli tak piszesz, to chyba nie.

To nie jest plugin na alias komendy /save-all jak jest w przypadku tego pseudo skryptu. (a właśnie, save-all jest od czegoś innego, nie zapisuje to świata, a przynajmniej nie ten o który wam chodzi, nie ważne)

PS: Zaśmiecanie, a czy dodawanie kolejnego jednowątkowego skryptu nie jest zaśmiecaniem? Jest, i to jeszcze większym niż wgranie wielowątkowego zapisu świata, restartowanie wątków serwera i np. ponowny rejestr regionów WorldGuard.

@antyblezur

Słaby skrypt, jedynie alias do komendy save-all, nie posiada wielowątkowego zapisu wątków i chunków. Lipa, 2/10 czyli 1/5

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@AdamGrzegorz Nie denerwuj się komentując, może ja pisze pierwszy skrypt dopiero?

Po pierwsze po co chodzisz po, każdym forum i Hejtujesz ? Czekam na ODP

Po co zaśmiecać się g***o skriptem jak można nauczyć się javy i napisać 2x lepszy plugin. Nikt Ci nie będzie wiecznie gratulował za napisanie skripta.... Poza tym alias do save-all to i ja se mogę zrobić.. Ocena 0,5/10 czyli 1/5 :P

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

@AdamGrzegorz Nie denerwuj się komentując, może ja pisze pierwszy skrypt dopiero?

Po pierwsze po co chodzisz po, każdym forum i Hejtujesz ? Czekam na ODP

­

lol. Nie chodzę po każdym forum i 'nie hejtuje'. Mówię jedynie że to jest k***a bez sensu, i nikt nie będzie ci lizał stóp za zrobienie aliasu do komendy save-all która jak juz powtarzałem pierdylion razy nie jest od tego na co wskazuje nazwa.

PS: Serio wykonywanie asynchronicznego taska wykonującego komendę /save-all zmniejsza lagi? Nosz k***a nie mogę :D

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...