Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC Authentication Error – Błąd autoryzacji VAC

DyloN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczę na to, że znajdzie się tutaj ktoś, kto zna rozwiązanie tego problemu. Grając meczyka w CS'a złapałem laga, a po chwili zostałem wyrzucony z gry. Komunikat VAC Authentication Error – Błąd autoryzacji VAC. Zupełnie nie wiem jak się tego pozbyć. Wygląda to u mnie tak, że wyłapałem "seven-daysa", gdy czas bana minął po jakichś 2 meczach znowu to samo i znowu ban 7 dni. Aktualnie mam 4 tydzień z rzędu bana.

Jest jakieś rozwiązanie? Jeśli tutaj już nie znajdę pomocy to będę zmuszony kupić cs na nowym koncie i zacząć od zera :/

Z góry dziękuję za pomoc.

PS. Dodam, że próbowałem tych wszystkich rozwiązań sugerowanych przez Valve (/repair w SteamService, spójność plików, reinstall itp)

qTyp0z6.png

Opublikowano

Steam -> Biblioteka -> prawym na cs:go -> właściwości -> pliki lokalne -> sprawdź spójność plików

1391501805-U179206.gif

1 kliknięcie to spalenie 1.42 kalorii, ale klikając Lubię to magicznym sposobem nie spalasz nicspróbuj na moim poście !

Opublikowano

Steam -> Biblioteka -> prawym na cs:go -> właściwości -> pliki lokalne -> sprawdź spójność plików

Zalecam dokładne czytanie mojego tematu. Na dole napisałem, że tego próbowałem :)

qTyp0z6.png

Opublikowano

Widzę, że niektórym już nic nie pomaga. Tobie poradzę to samo, napisz do Supportu, ale uprzedź, że ich pomoce ze strony nie działają. ;)

Opublikowano

Spróbuj reinstall całego steama, bo z tego co widzę nie napisałeś że go zrobiłeś d;

893961446222509646083.png

Opublikowano

Spróbuj reinstall całego steama, bo z tego co widzę nie napisałeś że go zrobiłeś d;

Okej, spróbuję :)

qTyp0z6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...