Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wejść do świątyni Arkanis? Misja 29 lvl

Kolegospadaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Mam mały problem. Gdy klikam na drzwi świątyni to pisze że "nie wiem co mam zrobić" "żeby się dostać do świątyni musisz zrobić coś konkretnego"

Co muszę zrobić żeby dostać się do świątyni ?

Daje limit za podpowiedź dobrą.

Pozdrawiam,

DAJ "(LUBIĘ TO!)" TO NIC NIE BOLI.

A REPUTACJA ROŚNIE

like-128.png

Opublikowano
Świątynia Arkanis... Sky Temple of Arkanis z tego co pamiętam. Robiło się tam kiedyś "Three Keys" - filmik jaki znalazłem, jeden z wielu: https://www.youtube.com/watch?v=2FabAU2cteI

Jeżeli jakoś bardzo nie zmienili tego questa (a zapewne to zrobili) to musisz najpierw pogadać z Bulaganem (fire spiritem przed wejściem), który daje klucz do "Water Roomu" - musisz go znaleźć i wejść. Najedź myszką na drzwi by zobaczyć dokąd prowadzą. W Water Roomie którym zdobywasz klucz do "Wind Roomu" w którym jest klucz do "Fire Roomu". Zdobywasz ostatni klucz z bossa w Fire Roomie i odnosisz go do Bulagana.

Tak wyglądało wszystko na temat kampanii w Sky Temple of Arkanis. Jak jest teraz - nie wiem.

Opublikowano

Robiłem tą misje wczoraj i napisze wam że łatwo nie było ponieważ moby miały po 30 lvl+.

Jeżeli pisze ci klikając na drzwi że ''nie wiem co mam zrobić'' podchodzisz do innych drzwi i próbujesz wejść, pamiętam że są tam trzy wejścia.

Opublikowano

Jedna z prostych misji dla każdej klasy. Wystarczy trochę wyczucia i refleksu. Jedynie co trzeba zrobić to zabić niewielką liczbe mobów które stoją na drodze do bossa. Po odebraniu misji od "płonącego skalniaka" musisz podejść do jednych z trzech drzwi i kliknąć na nie. Każde wejście przenosi Cię na inne platformy. Świątynia jest podzielona na trzy części: świątynia wody, świątynia wiatru, świątynia ognia. Ostatnia świątynia (ognia) ma trzy platformy. Nie musisz wybijać potworki, wystarczy odpalić "skrole" i wyskoczyć a skrzydełka już zrobią swoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...