Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi TYLKO podczas grania w CS:GO

PeVe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, mam dziwny problem otóż gdy gram np. w Lola, gta V online czy jakies inne gry to internet hula bez problemu i ping jest normalny, natomiast gdy wchodzę do csa i odpalam jakikolwiek mecz publiczny ---> ping skacze nawet po 900 i momentalnie net zaczyna strasznie ścinać.

Usuwałem config z csa ale nadal to samo.. 

Dzięki za pomoc ! :) 

.

Opublikowano

Właśnie odinstalowałem, lecz dopiero rano gra mi się pobierze.

No cóż, dam znać w takim razie jeszcze jutro.

.

Opublikowano

Tak btw fajny internet :v 

Przede wszystkim zmień neta :v Csgo jest jedną z nielicznych gier która pobiera wiele danych :) + do tego steam. Być może też coś pobrałeś co wrąbało się w pliki :P 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Po pierwsze, nie rób reinstalli cs'a tylko zawsze rób spójność plików, zaoszczędzisz kupę czasu.
Po drugie jeśli skacze Ci ping to jest to wina albo Twojego internetu, albo lokalizacji serwera do którego dołączyłeś, spróbuj wejść na inny lub po prostu kup inny internet, bo wydaje mi się, że innego wyjścia nie ma.
Ewentualnie sprawdź czy Ci sie coś nie pobiera, albo nie masz włączonych programów, które używają internetu.

Opublikowano

Niestety nie wchodziłem tu przez te dwa dni ale przeinstalowałem csa na nowo - problem nie zniknął.

Internet mam z Orange , wifi.. ;) najlepsze że przez pierwsze 1,5 roku umowy wszystko hulało bez najmniejszego skoku pingu , a teraz nie mogę nawet na dma bądź polski serwer wbić :) 

W lola moge grać bez problemu, w gta V również. a w CSa - nie ma opcji.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...