Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie mogę znaleść transformers 4 lektor pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , sory bardzo ze napisalem w zlym dziale poniewaz nie wiedzialem gdzie napisac , szukam filmu transformers 4 lektor pl , sprawdzam kazde linki i to są fake albo płatne ja szukam darmowy film !! jak możecie to dajcie linka , Dzieki z góry , pomozesz? = like <3

Opublikowano

Tak ci trudno poszukać w torrentach?? a jak nie zansz ang. to napisy też możesz ściagnąc

PS. Nie dam ci linków bo to piractwo, powiem ci tylko, ze jest w sieci

normalkino.png

Opublikowano

Tak ci trudno poszukać w torrentach?? a jak nie zansz ang. to napisy też możesz ściagnąc

PS. Nie dam ci linków bo to piractwo, powiem ci tylko, ze jest w sieci

W torrentach szukałem , nie znalazłem a napisy to tez nie moge znaleść , możecie podpowiedzieć?

Opublikowano

Nie powiem ci gdzie film "Kupisz", ale powiem ci że jak chcesz napisy to darmowy program jest od tego: "Napiprojekt". :) Bardzo fajny i prosty w użytkowaniu. :P

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

Nie powiem ci gdzie film "Kupisz", ale powiem ci że jak chcesz napisy to darmowy program jest od tego: "Napiprojekt". :) Bardzo fajny i prosty w użytkowaniu. :P

Napiprojekt tez nie moge , nie ogarniam tego , mozesz jasniej? podaj link juz prosto do filmu?

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...